Nežádoucí zápach, likvidace alergenů, roztočů. Tepování koberců, sedaček Brno

1453 0
Koberce cenník, čistenie Bardejov

Zaschlé nápoje na koberci jsou potíže, kterých se běžným čištěním zkrátka nezbavíte. Zejména pokud jde o něco, co má výraznou barvu nebo aroma. Rozhodně ne tak, aby nebylo poznat, že tam nějaká skvrna byla.  Domácím čištěním ani suchou metodou čištění se těchto skvrn nezbavíte. Výhodou suché metody čištění je nízký stupeň hydratace koberců. Takže že při použití této technologie je vyloučena deformace, změna barvy nebo vyskytnutí se šmouh. Takové čištění bude vyhovovat kobercům a povrchům, které vyžadují extrémně jemný přístup.

Používáme tu nejkvalitnější chemii

Jenže problém je v tom, že jelikož se jedná o suchou a takto šetrnou metodu, tak účinnost čištění není příliš vysoká. Takže dokonale vyčištěného koberce touto metodou nemůžete dosáhnout. Proto je mnohem účinnější pro takto odolné skvrny použít strojovou metodu čištění, kterou v A SERVIS LIPKA, s.r.o.,  nabízíme. Díky progresívnímu a odborně velmi kvalitnímu zázemí disponujeme špičkovými a odborně velmi zdatnými pracovníky, prověřeným a moderním strojovým a nástrojovým vybavením. Ze zásady používáme při své činnosti pouze nejkvalitnější značkové úklidové čisticí prostředky a přípravky. Proto pro nás není problémem vyčistit z koberce i například i zaschlé saké. Není sice tak výrazné, co se barvy týče, ale jeho aroma už nemusí vonět každému.

Vyčistíme i zašlapanou špínu

Takovou zakázku jsme před časem vyřizovali v jedné domácnosti, kde od něj měli politý koberec. Ale náš kotoučový stroj a naši odborní zaměstnanci si s tím věděli bez problémů rady. Účinnost a kvalita kotoučového čištění spočívá ve využití silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje. Ten pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce. Činí tak dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty. Takže pro něj nebylo žádným problémem vyčistit i saké v koberci, protože přece jen tam ta skvrna nebyla příliš dlouho.

Z koberce odstraníme i zápach

Základem každého úspěšného čištění koberců je i to, aby majitelé nenechali koberec zašpinit tak moc, až by to bylo za hranicemi čistitelnosti. V takových případech je lepší pořídit koberec nový. Strojové čištění sice dokáže hodně, ale samozřejmě jako u všeho jiného i toto má své limity. Ale v tomto případě by koupě koberce byla zbytečná, protože šel bez problému vyčistit, a to hned na první vyčištění. Sice kartáčování koberce probíhalo trochu déle. Potřebovali jsme totiž, aby nebylo cítit alkoholické aroma, protože se odér mnohdy ve vláknech koberce drží i tehdy, když už skvrna ani není vidět. Takže se potřeba, aby chemie koberec opravdu dobře provoněla. Slečna byla s naší prací spokojená, vybrala si nás na základě informací z internetu v rubrice Koberce ceník, čištění Brno. A my jsme rádi, že jsme jí mohli pomoci vyřešit jejich problém.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *