Pri odstraňovaní plesne je spoľahnutie na upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA. Čistenie plesní Bratislava

1934 0
zbavovanie sa plesni

Pomerne dlho sme u nás doma bojovali s plesňou a už sme nevedeli, ako sa jej zbaviť. Vyskúšali sme toho naozaj veľa, lenže pleseň si stále nedala povedať a zostávala na našich stenách. A tak som začal na internete hľadať, prečo vznikla a čo s tým. Pleseň sa samozrejme vyskytuje aj mimo obytných priestorov, ale na zateplených fasádach a na severných stranách múrov je podľa všetkého výskyt plesní, baktérií, húb a kvasiniek najčastejší.

Pre riešenie problému, ako sa tejto nežiaducej plesne účinne a hlavne natrvalo, je náter LSG, ktorý táto firma práve ponúka. Ich antimikrobiálne pôsobenie LSG je založené na princípe zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu. Aj veľmi krátky kontakt bunkovej steny s ošetreným povrchom spôsobí lokálnu zmenu v koncentrácii dôležitých iónov a vnútrobunkový tlak spôsobí jej roztrhnutie. Na povrchu chránenom náterom proti plesniam LSG nemajú plesne, baktérie, huby ani kvasinky vôbec žiadnu šancu prežiť. Pre bunky vyšších organizmov je 100 % bezpečný, takže sa nemusíte báť, že by bol pre vás akokoľvek škodlivý.

Zbavovanie sa plesni

Životnosť náteru sa pohybuje v 100 % podľa klimatickej námahy 4-6 rokov. V ďalšej obmedzenej miere bude fungovať cca do 10 rokov. A ja ten náter môžem jedine odporučiť, pretože je to jediné, čo skutočne na pleseň zabralo. A kde ho nájsť? Stačí využiť službu likvidáciu plesní od upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s. r. o., zbavovanie sa plesni a vaše steny budú zase ako nové, pretože firma zabezpečuje aj kompletný servis v odstránení plesní, rias, húb, hoci lúhom výkvetov a iných mikroorganizmov z akéhokoľvek povrchu.

Ako odstrániť pleseň na stenách v byte navždy Biela pleseň v pivnici Odstránenie plesní v murive - ako na to s unikátnym náterom LSG ako odstrániť huby zo stien?

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *