Pomocí LSG se můžete zbavit plísně jednou pro vždy. Odstraňování plísní v Plzni.

2019 0
jak čistit plíseň

Máte v domě problémy s plísní a nevíte, jak se jich zbavit? Taky jsme nevěděli. Takže jsme se obrátili na specialisty, o kterých by se mělo určitě vědět. Protože problémy s plísní jsou nepříjemné a určitě se mezi námi najde spousta lidí, kteří si s nimi neumí úplně poradit. A těmi specialisty jsou lidé z úklidové firmy A SERVIS LIPKA, která nám pomohla problémy jak čistit plíseň vyřešit.

Problémy s plísní

V naší prodejně se sportovními potřebami se nám v jedno z rohu začala dělat plíseň a mi nevěděli co s tím. Takže jsme se rozhodli, že si právě necháme vypomoct od nějaké úklidové firmy. Také jsme se od nich dozvěděli spoustu užitečných informací, jak třeba i plíseň může vznikat. Je dobré snažit se mít ve všech místnostech stejnou pokojovou teplotu. Protože rozdílné teploty mezi místnostmi rovněž přispívají k tvorbě plísní, a to bylo asi i našim problémem.

No, ale na zkoumání příčin bylo teď pozdě. Plísně jsme se museli zbavit. A s tím nám pomohla A SERVIS LIPKA, s.r.o. a jejich protiplísňový nátěr. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkala. A kdybych to tušila dřív, nechala bych si ho dát ještě předtím, jako prevenci.  Ale pokud už teď víte, že je váš dům náchylný na tvorbu plísně, tak na nic nečekejte a nechejte si ten nátěr dát.

Celková spokojenost

Ale lidi z A SERVIS LIPKA všechny tyto problémy vyřešili za mě. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu. Protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření.

LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Všichni s našimi kolegy jsme s jejich prací byli moc spokojení a můžeme je všem jedině doporučit. Naše prodejna je po jejich návštěvě opět v pořádku. Byla jsem s nimi tak spokojená, že jsem některé jejich úklidové služby začala využívat i u sebe doma.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *