Hledáte odpovědi na vznik plísně a jak ji odstranit? Zde je najdete. Odstranění plísní v Brně.

1205 0
jak se zbavit plísně

Máte v domě problémy s plísní a nevíte, jak se jich zbavit? Taky jsme nevěděli, jak se zbavit plísně, takže jsme se obrátili na profesionály, o kterých bychom vám chtěli povědět. A těmi je úklidová firma A SERVIS, která nám pomohla problémy s plísní vyřešit. S manželem pronajímáme další byt, ale naši podnájemníci si v posledních týdnech začali stěžovat na neustále vznikající plíseň, kterou se jim prý nedařilo vyčistit. Tak jsme se tam šli podívat a byla skutečně v rohu koupelny. Snažili jsme se to vyčistit, ale ani nám se to nedařilo. A tak jsme se s manželem domluvili, že na to budeme muset najmout nějakou úklidovou firmu. Koneckonců byla to naše povinnost se o to postarat. Tak jsme hledali na internetu firmu, která by se o to postarala. A nebylo úplně lehké hledání, protože jsme s žádnou doposud neměli zkušenosti. Ani naši přátelé a rodina. A naši podnájemníci také ne.

Dezinfekce plísní jak čistit plíseň plíseň a děti

Takže jsme četli…

Takže jsme četli všechny možné diskuze a recenze na internetu, až jsme se pro jednu firmu rozhodli. Jedná se o úklidovou firmu  A SERVIS LIPKA, s. r. o.. Měla skutečně vynikající reference, tak jsme se rozhodli, že se obrátíme na ně. Nabízejí kompletní službu odstranění plísně včetně protiplísňového nátěru. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkala. A kdybych to tušila dřív, nechala bych si ho dát ještě předtím, jako prevenci.  Ale teď je asi pozdě brečet nad rozlitým mlékem. Ale pokud už teď víte, že je váš dům náchylný na tvorbu plísně, tak na nic nečekejte a nechejte si ten nátěr dát. Ale lidi z A SERVIS všechny tyto problémy vyřešili za mě. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce.

Jak zlikvidovat plísně navždy Prevence vzniku plísní Prostředek proti plísním bez chlóru

Na místo napadené…

Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Byli jsme tak nadšení, že jsme si ten nátěr nechali dát i od našeho domu, protože nikdy nevíte, kdy na vás plíseň zaútočí. Ale takto máme aspoň jistotu, že tento problém nebudeme muset řešit. S firmou byla vynikající domluva a všem je vřele doporučuji, začala se na ně obracet i spousta našich známých a jsou moc spokojení.

Plíseň za nábytkem Plísně v zatepleném domě Zdravotní problémy spojené s výskytem plísní v domě

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *