Čistenie kobercov a sedačiek po zle zvolenej metóde čistenia v Bratislave

1330 0
Bratislava koberce, čistenie

Potrebovala som vyčistiť koberec a sedačku. Boli samý fľak. Keď sa náš syn učil chodiť, mal niekoľko karambolov, ktorých viditeľné následky si odniesli práve sedačka a koberec. Dala som ich vyčistiť parnou metódou, ale všetko dopadlo veľmi zle. Fľaky sa ešte viac zvýraznili a zmenili sa na obrovské mapy. Myslela som, že jediným riešením je sedačku a koberec vyhodiť, ale kamarátka mi dala jasne najavo, že na to je dosť času. Prezradila mi, že jestvuje iná metóda čistenia, ktorá všetko napravá a veci vráti do pôvodného stavu. Táto overená metóda dostala názov strojové čistenie kobercov a sedačiek. Zároveň mi doporučila firmu Bratislava koberce, čistenie, ktorá sa práve tomuto spôsobu čistenia venuje. Bratislava koberce, čistenie

koberce inakprečo si objednať služby firmyna čo sa zamerať pri čistení

Zavolala som na centrálu…

Zavolala som na centrálu a dohodla si termín čistenia. Traja pracovníci prišli načas a objasnili mi postup. Jeden začal s čistením sedačky ručne. Druhý naniesol na koberec chemický roztok a nechal ho istý čas pôsobiť. Pozerala som pod prsty človeku, čistiaceho sedačku. Bolo jasné, že nič nenecháva na náhodu. Používal rovnaký roztok, ktorý patril na koberec. Roztok je dezinfekčný a textíliu zbavuje všetkých roztočov, alergénov a baktérií. Bola som milo prekvapená, že príjemne vonia a nepáchne odérom, ktorý je typický pre iné, dezinfekčné prostriedky. Keď bolo kartáčovanie sedačky jemným kartáčom s dlhými vláknami hotové, vznikla pena s naviazanými nečistotami. Následne ju povysával vysokotlakým trojmotorovým vysávačom – takmer do sucha. Zo sedačky zmizli všetky fľaky aj mapy. Takmer som neverila vlastným očiam, že sa im sedačku podarilo zachrániť.

čistota a spokojnosťkoberec ako nový

Späť ku kobercu…

Späť ku kobercu. Keď bolo pôsobenie chemického roztoku na ploche koberca dostatočné, začal jeden z pracovníkov firmy kartáčovať celú plochu veľkým kotúčovým strojom. Za jeho pohybmi sa tvorila pena, ktorá na seba naväzovala všetky nečistoty zašlapané a zanesené do hĺbky koberca. Muž sa po koberci posúval krúživými pohybmi – poctivo, krok za krokom. Keď prišiel na koniec, jeho kolega začal koberec vysávať vysokoúčinným turbo vysávačom. Odsal tak všetku penu s naviazanými nečistototami aj alergénmi. Išlo skutočne o silný typ vysávača, lebo po skončení bol koberec takmer suchý a jeho zošlapané vlasy sa opäť napriamili. Tiež zmizli všetky mapy, ktoré na ploche zanechalo nevydarené a málo účinné parné čistenie.

Som skutočne rada…

Som skutočne rada, že jestvuje firma akou je A SERVIS LIPKA, s.r.o. Vie pomôcť vo chvíli, keď to iní nedokážu. Moja kamarátka mala pravdu. Dobre, že som sedačku a koberec nevyhodila.

koberca ako sa patrí  ako najlepšie vyčistiť koberce  kvalitné vyčistenie sedačiek  skvele odvedená práca

A tak ešte raz ďakujem firme A SERVIS za ich perfektnú prácu, a najmä za to, že mi zachránili koberec aj sedačku a ušetrili mi peniaze za nákup nových. Celkom iste sa na nich obrátim, ak budem potrebovať dajakú pomoc a ich služby veľmi rada odporučím aj iným. Bratislava koberce, čistenie

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *