Zimné upratovanie s pomocou

1503 0
Bratislava okná, čistenie

V zime je absolútna hlúposť liezť po oknách s handrou v ruke a riskovať prechladnutie. Na druhú stranu okná boli skutočne v otrasnom stave. Bola potreba je umyť. Tak sme s manželom usúdili, že si pozveme na umývanie okien v našom dome profesionálnu upratovaciu firmu. Na internete sme si vyhľadali upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.Bratislava okná, čistenie. Hneď sme sa s ňou spojili, aby sme si dohodli termín, kedy k nám prídu umyť okná.

Umývanie okien v zime? Radšej to nechajte odborníkom

Bolo krátko pred sviatkami a mali sme obavy, či bude voľný termín a stihnú prísť okná umyť ešte pred Vianocami. Vedúca realizácie zákaziek nám maximálne vyšla v ústrety. Našla pre nás termín, ktorý bol dva dni pred začínajúcimi sviatkami. Na dohodnutý termín k nám prišli traja pracovníci tejto firmy a okná za pár hodín umyli. Boli sme milo prekvapení, s akým umom a rýchlosťou dokázali okná krásne umyť. Doma sme vždy klasicky striekali spreje a leštili, umývali octovou vodou, ale nikdy sme takto čisté okná nemali. S nejakou kvalitou sme príliš nepočítali, ale to, čo predviedli pracovníci firmy A SERVIS LIPKA, z toho sme boli veľmi prekvapení. Doslova precízne umyli aj rámy. A ten ich nápad so suchým leštením, to je naozaj skvelý nápad.

Poradí si aj s ťažko prístupnými oknami

Okná sa nám lesknú, žiadne šmuhy a všetko za krátku dobu hotové. Ja by som sa s oknami trápila celý deň a chlapci z tejto firmy to zvládli za 4 hodiny. Dohodli sme sa aj na umývaní a impregnácii skla na schodisku. Tam sú veľké presklené tabule a zvonku sa ťažko umývajú. Ešte v ten deň zamestnanci A SERVISU sľúbili ich umývanie a impregnáciu na druhý deň. Druhý deň prišli pracovníci, ktorí sú profesionáli na prácu vo výške a z plošiny nám presklenú časť schodiska umyli a naimpregnovali nanoimpregnáciou GLS. Sklá na schodisku nám vydržia niekoľko rokov čisté a nebudú žiadne starosti s ich každoročným čistením. S manželom sme veľmi spokojní a určite ich službu využijeme aj nabudúce.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *