Umývanie výkladov, okien, čistenie fasád. Výškové práce Prievidza

1416 0
Prievidza výškové umývanie

My máme skúsenosti s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o.Prievidza výškové umývanie bohaté. Umýva nám aj ostatným predajniam Promod v Bratislave výklady už dlhú dobu. Určite je to už  niekoľko rokov, a sme spokojní.  Inak to, že umýva vraj všetky naše predajne, asi tiež o niečom svedčí. Nemôžem povedať, kedy sa naša spolupráca presne začala, lebo som tu už niekoľká vedúca. Ale pána, čo k nám chodí umývať výklady, poznám už z predajne v obchodnom centre Palladium. Tam som už pôsobila pred tým. A aj tam sme boli spokojní.

Za tie roky máme zavedený systém spolupráce

Servis umývania, ako tomu ich firma hovorí, máme nastavený na jedenkrát mesačne. Výkladné skrine sa umývajú zvonka a aj zvnútra. Nič viac u nás už k umývaniu  nie je. Bohužiaľ vnútorná strana sa nedá vždy umývať pravidelne mesačne, pretože niekdy v nej máme mnoho figurín a na zemi ozdoby. Ale keď to ide, sme radi, pokým sú nám umyté aj tie vnútrné výklady. Práší sa tu teda dosť. Pravidlo tu máme ale také, že vnútornú stranu výkladu je treba umyť do otváracej doby (tj. do 9:00 hod. v pracovné dny a sobotu, do 10:00 hod. v nedeľu).

Všetko funguje bezchybne

Rovnako ako tú vnútornú. U nej už je nutné sa nahlásiť dopredu, aby se obchod otvoril a my sme u toho boli. A prípadne mohli pánovi s prácou na figurínach a s dalšími vecami pomôcť. Pána potom ešte prosíme po umytí, ktoré si nechává od nás potvrzovat razítkami, o podpis k nám do našeho zošitu. Nech v tom máme aj my poriadok. Inak vlastné umývanie prebieha skoro vždy rovnako. Veci má ich pracovník svoje. Vedierko s vodou pripravené, v tom je  vraj len jar. Potom si výklady namočí a stierá ich a dolešťuje handričkou…

Niekoho lepšieho by sme ťažko našli

Jednoduché, ale pritom  výsledek je fakt poznať. My samozrejme výklady chceme mať čisté. Dochytané a opatlané skla nerobia u mnohých ľudí dobrý dojem. Platenie potom prebieha cez  faktúru. My žiadne peniaze pánovi v hotovosti nedáváme. A čo som počula od našeho vedenia, aj cenovo je vraj už náš Promod spokojný. Takže v spoluprácu s firmou Servis Lipka by som určite hodnotila rozhodne na jedničku!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *