Ako správne navoskovať podlahy? Voskovanie, impregnácia, umývanie podláh Žilina

1295 0
Žilina podlahy, čistenie

Nedávno som na webe našla kontakt na spoločnosť, ktorá čistí koberce a podlahy všetkých druhov a typov. Dozvedela som sa, že firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., Žilina podlahy, čistenie ponúka službu strojového čistenia a voskovania podláh. Pričom používa čistiace kotúčové stroje. Aj vďaka tomu je schopná podlahám vrátiť ich pôvodnú podobou. A následne je v tomto stave zakonzervovať pomocou vosku. Odborne sa takáto konkrétna činnosť nazýva – aplikácia priemyselného polyméru.

Ako sa starať o plávajúcu podlahu?

Pre mňa išlo o nové fakty a neznáme technológie a nevenovala som im veľkú pozornosť. Postupom času sa však aj podlahy u nás doma „strácali pred očami,“ začali byť zájdenejšie a špinavšie. Sprvu som ich chcela vyčistiť sama, ale ktovieako sa mi to nedarilo. Jednoducho som nevedela, ako si s čistením plávajúcej podlahy poradiť tak, aby som ju nepoškodila.

Pomohli mi s tým profesionáli

Napokon som zavolala skutočným profíkom z firmy A SERVIS a zasvätila ich do môjho problému. Dohodli sme si termín, kalkuláciu a o dva dni prišli podlahu vyčistiť. Na konci som sa nestačila čudovať, lebo podlaha bola ako nová. Použili matný lesk, ktorý s pomocou špeciálneho stroja naniesli vo dvoch vrstvách. Povrch je teraz dlhší čas vo veľmi dobrom stave. Ďalšie upratovanie už išlo oveľa ľahšie.

Moderné technológie a odborný prístup

Aj touto cestou by som rada služby firmy A SERVIS LIPKAa naozaj rada doporučila. Rozhodne nebudete sklamaní, keďže firma naplní všetky vaše očakávania a predstavy. Do najmenších detailov. Ich zamestnanci sú naviac milí a ochotní. Takže nebudete v strese z chovania nepríjemného a chladného personálu, ktorým niektoré upratovacie spoločnosti disponujú.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *