Perfektná práca od „výškových prác Bratislava“ na umývaní okien v Bratislave, Umývanie, výškové čistenie, nano impregnácia, výškové práce. Okná, fasády výklady

1372 0
Čistenie vo výškách Bratislava

Dlho sme mali problém s umývaním presklenej výťahovej šachty nášho domu. Najprv trvalo neskutočne dlho, než sme sa so všetkými ostatnými nájomníkmi zhodli na tom, že budeme postupovať spoločne a firmu, ktorá umytie šachty bude zaisťovať, budeme hradiť dohromady. Neverili by ste koľko námietok pred odsúhlasením tak jednoduchého rozhodnutia môže byť. Každý do toho chcel hovoriť, každý mal „skvelý“ nápad, ako na to. Čistenie vo výškách Bratislava

Keď sme mali konečne voľnú ruku k tomu, aby sme mohli nejakú firmu vybrať, bola šachta už poriadne znečistená. Špinavá od prachu a všelijakých nečistôt, vyzerala veľa zanedbane.

prípravky na umývanie okienako odstrániť polepy z okienumývanie zimných záhrad

Prechádzali sme naše možnosti…

Prechádzali sme naše možnosti, firiem, ktoré sa zaoberajú umývaním sklenených plôch vo výškach, nie je ich málo. Po dôkladnom zvažovaní sme vybrali A SERVIS LIPKA, s.r.o., Čistenie vo výškách Bratislava pretože už sa v brandži pohybuje dlhšiu dobu a má určite veľa skúseností. Disponuje tiež potrebným vybavením pre prácu vo výškach a na prácu jeho zamestnancov sme našli len samé pozitívne ohlasy.

Prvé umývanie výťahovej šachty sa odohrávalo za prihliadania mnohých obyvateľov bytu, niektorí si chceli ustrážiť, že sme za ich peniaze zvolili správnu firmu, iní číhali na akúkoľvek chybičku, ku ktorej by došlo, a niektorí boli proste len zvedaví, ako to bude prebiehať. Kibicov bolo každopádne prítomných dostatočne.

umývanie výkladovumývanie presklenných stienumývanie lodžií

Umývacia čata…

Umývacia čata však aj za týchto nie príliš ideálnych podmienok pracovala perfektne a sústredene. Určite sa im nedalo nič vytknúť. S pomocou horolezeckej výbavy zvládali umývať okná bez problémov. Zaujímalo by ma, či náhodou neboli predtým angažovaní v cirkusoch na visutej hrazde. Ich istota, s ktorou sa vo výške pohybovali, by tomu zodpovedala. Aj za týchto podmienok bola šachta umytá krásne dočista, sklá sa len leskli.

Nikto z nájomníkov nemal jedinú výhradu a v spolupráci s firmou teda zdarne pokračujeme. Čistenie vo výškách Bratislava

umývanie okien cena za m2cena umývanie okiencenník umývanie okien

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *