Nárazové umývanie okien, ktoré vďaka správnej pomoci dopadlo perfektne, Fasády, okná, výklady, umývanie, výškové čistenie, nano impregnácia, výškové práce

1708 0
profesionálne upratovanie a umývanie okien doma

Doma sme si na oknách nechávali meniť žalúzie. Najprv nám ich dali dole a na namontovanie nových sme si museli chvíľu počkať. Medzitým som si však stačila všimnúť, ako špinavé naše okná sú. Bola to celkom hrôza. Žalúzie normálne nevyťahujeme, takže mi ani nenapadlo, že by okná vlastne už potrebovali celkom akútne umyť. Je pravda, že som ich neumývali už dlhšiu dobu, ale nikto sa do tejto činnosti asi veľmi nehrnie, keď nemusí.

ako vyleštiť okná

Teraz som ale videla, že naozaj musím. To bol však problém. Do namontovaní nových žalúzií už veľa času neostávalo a ja by som na tie naše okná potrebovala toľko času, koľko som práve sama nemala. Vzhľadom k tomu, že u nás vo firme umýva okná nejaká upratovacia firma, napadlo mi moju situáciu vyriešiť tiež tak. – Umývanie vo výškách

Nebolo ľahké zohnať…

Nebolo ľahké zohnať upratovaciu firmu, ktorá by bola tak ochotná a mohla k nám na umývanie okien hneď nastúpiť. Našťastie som ale čoskoro narazila na firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., Umývanie vo výškách. Tá s týmto problém nemala. Úplne ma pochopila, takže s ňou všetko išlo veľmi rýchlo. Takto milo sa ku mne žiadna z predchádzajúcich firiem, ktoré som ešte obvolávala, nesprávala.

čisté okná v domácnosti

Okná potrebovali len čisto umyť a vyleštiť. Neboli na nich žiadne zvláštne nečistoty. Nečakala som vlastne ani žiadny zvláštny výsledok. Páni boli ale veľmi starostliví a profesionálni. Tiež sa k nám správali azda ako k ich najlepším zákazníkom. Vyzeralo to, že to je u nich štandardný prístup.

Umývanie okien dopadlo nečakane perfektne. Bolo aj škoda ich skryť pod novými žalúziami. Pre budúcnosť už ale aspoň viem, komu môžem umývanie okien zveriť.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *