Umývanie presklených výťahov, lodžií, balkónov, skleníkov okien aj vo výškach, Výškové umývanie okien, výkladov, čistenie fasád, výškové práce

1689 0
umývanie okien bez šmúh

Rozviedol som sa a presťahoval do menšieho domu. Upratovacie práce som nikdy predtým veľmi nerobil, vždy to robila bývalá manželka. Raz som sa pustil do umývania okien a veľmi rýchlo som s tým prestal. Bola to samá šmuha a nedarilo sa mi to vyleštiť, nech som s tým skúšal čokoľvek. Tak som sa na to vykašľal a povedal si, že si na to najmem upratovaciu firmu. A na internete sa mi najviac zapáčila upratovacia firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., Výškové práce čistenie, pretože mala najlepšie referencie.

leštenie okien v domácnosti

Zavolal som im a dohovoril sa s nimi na termíne umývanie a ostatných náležitostiach a tešil som sa, ako tie okná už budú vyzerať normálne a ja to nebudem musieť riešiť. Cena sa mi prvýkrát zdala trochu vysoká, ale aj tak som si povedal, že to vyskúšam. Jednak mali dobré referencie, a jednak som vedel, že ja sa do toho rozhodne znovu púšťať nehodlám. Ale tá investícia rozhodne stála za to.

Okná umyli perfektne

Okná umyli perfektne a zabralo im to úplne minimálnu dobu. Boli fakt hrozne rýchli, mal som pocit, ako keby sa u mňa doma len otočili. A okná sa leskli ako zrkadlo. Týmto by som chcel ich službu umývanie okien Bratislava všetkým odporučiť, pretože odviedli naozaj vynikajúcu prácu, a k tomu všetkému ešte podľa môjho v krátkom časovom úseku, takže mi nenapadá nič, čo by som mohol vyzdvihnúť ako negatívum.

kvalitné umývanie vo výškach

Zamestnanci boli rýchli, slušní a profesionálni. Ja by som tie okná nikdy tak dobre neumyl. A moja bývalá určite tiež nie, ani keby to robila celý deň, a to predsa len nie je na upratovanie taká lemra ako ja. Jednoducho umývaniu okien od tejto firmy sa nikto nevyrovná. Aj s tou vyššou cenou.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *