„Čistenie Bratislava“ zabezpečí detailné vyčistenie a kvalitné navoskovanie podlahy, Nanoimpregnácia, voskovanie, impregnácia

1318 0
čistenie podláh cena

V poslednej dobe sa nám strašne často špinila podlaha, čím sa aj oveľa viac ničila, a dosť často nám to na nej kĺzalo. Dozvedeli sme sa, že toto všetko sa dá vyriešiť nanesením vosku. Kontaktovali sme firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o.podlahy Bratislava umývanie a poprosili ich o radu, ako v našom prípade postupovať.

Veľmi ochotná slečna nám vysvetlila, aké sú výhody vosku, vysvetlila nám, ako voskovanie prebieha a sľúbila, že nám pošle predbežnú cenovú kalkuláciu. Poradila nám tiež, že by sme si ešte pred nanesením vosku mali nechať podlahu dôkladne vyčistiť, aby sa odstránili všetky nečistoty a nezostali zakonzervované pod voskom.

dokonalé vyčistenie podláh

Cenová kalkulácia nám dorazila e-mailom veľmi skoro, a keďže sme s cenou súhlasili, stačilo si už len s firmou dohodnúť vhodný termín. S tým nebol vôbec žiadny problém, snažili sa vyjsť v ústrety nášmu programu. Nakoniec sme vymysleli termín, ktorý obom stranám vyhovoval.

Čistenie podlahy…

Čistenie podlahy bolo naozaj detailné. Kotúčový stroj vkefoval čistiaci prostriedok starostlivo na všetky miesta a nečistoty sa podarilo odstrániť bezo zvyšku. Na záver sa podlaha ešte pretrela čistou vodou, aby sa neutralizovala od použitej čistiacej chémie.

čistenie dlažby

Po dôkladnom preschnutí podlahy sa mohlo pristúpiť konečne k jej voskovaniu. Zamestnanci servisu nanášali vosk v troch vrstvách, kým nevznikol jednoliaty povrch. Rozdiel bol vidieť okamžite, podlaha sa krásne leskla. Vosk tiež zabraňoval pošmyknutiu. Z dlhodobejšej perspektívy teraz tiež vidíme, že sa naša podlaha od nanesenia vosku oveľa lepšie udržuje, pretože sa v nej neusadzujú toľko nečistoty.

Dôkladné vyčistenie a navoskovanie bolo to najlepšie, čo sme pre našu podlahu mohli urobiť. Iste nám teraz oveľa dlhšie vydrží. Ďakujeme A SERVISU za perfektnú a odbornú prácu!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *