Po strojovom čistení bude každá podlaha ako zo škatuľky, Nanoimpregnácia, strojové čistenie, umývanie, podláh Bratislava

1212 0
lesklá podlaha bez šmúh

Podlaha v našej reštaurácii dostáva každodenne pekelne zabrať. Predovšetkým v poslednej dobe sa nám nahromadilo veľa firemných večierkov, ktoré často bývajú veľa veselé, predovšetkým pánska spoločnosť sa dokáže baviť veľmi bujaro. Veľa nápojov sa pri tom rozleje, občas skončí na podlahe aj nejaké to jedlo. Aj napriek pravidelnému vytieraniu, už podlaha nie je to, čo bývala. – Čistenie, podláh Bratislava

čistenie podláh cena

Majiteľ prišiel s tým, že je potrebné dohodnúť strojové čistenie podlahy, ktoré sa o nej postará dôkladne. Vyčistí ju do hĺbky, zlikviduje všetky nečistoty, aj tie zašliapané. Dostal som za úlohu takú firmu nájsť. Nebolo to jednoduché, keby som treba najal niekoho, kto nepoužíva kvalitný čistiaci prostriedok, mohla by sa podlaha dokonca zničiť. Preto som sa poradil s kolegami, známymi, hľadal som hodnotenie na internete a nakoniec som vybral A SERVIS LIPKA, s.r.o.Čistenie, podláh Bratislava.

Vyzeral veľmi sľubne…

Vyzeral veľmi sľubne a nakoniec sa tiež ukázalo, že to bola perfektná voľba. Pracovníci tejto firmy naniesli na podlahu svoju špeciálne vybranú chémiu sa zásaditým pH šetrným k podlahovým povrchom. Potom prišla na rad práca s kotúčovým strojom. Tento stroj je vybavený rotačnými kefami s dlhými štetinkami, tie zaistia kefovanie podlahy po celom jej povrchu aj do hĺbky. Čistiaca chémia je tak účinná, že netrvalo dlho a podlaha v našej reštaurácii bola vyčistená dokonale do všetkých kútov.

Záverečným vysávaním sa okrem nečistôt podarilo zbaviť mastnôt a vlhkosti. Aby na podlahe nezostávali zvyšky chémie, pretrel sa ešte nakoniec čistou vodou, ktorá chémiu neutralizovala. Podlahe bola venovaná taká starostlivosť, že by si z takéhoto prístupu mohol vziať príklad kdejaký skrášľovací salón. A SERVIS to s čistením stopercentne vie.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *