Hľadáte kvalitnú upratovaciu firmu na strojové čistenie a impregnáciu podláh v Košicach, Voskovanie, impregnácia, umývanie podláh

1055 0
voskovanie a čistenie parket

Chceli sme si trochu prestavať kúpeľňu, respektíve išlo len o presunutie práčky a pár skriniek, ale inak všetko viac-menej zostalo. Problém bol, že sme zistili, že dlažba pod práčkou bola trochu zhrdzavená. A vyčistiť mi to naozaj nešlo, nech som na to skúšala čokoľvek. Navyše som sa aj bála, aby som dlažbu nijako nezničila. Preto museli prísť na rad odborníci. – Čistenie podláh strojom

Kontaktovala som preto ľudí z A SERVIS LIPKA, s.r.o., Čistenie podláh strojom, na ktorých som našla na internete najlepšie referencie a opísala im môj problém a následne sme sa dohovorili na termíne a kalkulácii. Dobrý dojem na mňa urobila už dlažbu vyčistili úplne perfektne. Bola ako nová. Ja som veľmi spokojná, pretože akákoľvek špina, stopy po hrdze a čokoľvek, tak všetko dokázali vyčistiť.

Zamestnanci boli…

Zamestnanci boli navyše veľmi milí a veľmi opatrní k veciam, ktoré v kúpeľni boli. Nábytok, ktorý mohol ísť von, si sami odtiahli, za čo som bola rada. Týmto by som chcela všetkým čistenie podláh Bratislava odporučiť, pretože som s nimi mala výbornú skúsenosť. Naplnili moje očakávania vo všetkých smeroch. Čomu som sa nedivila nielen ja, ale potom aj manžel, keď upravenú kúpeľňu videl.

Jediné, pred čím by som chcela tak trochu varovať, je cena. Je o niečo vyššia, ale naozaj to stojí za to. Pretože výkon jej práca má prvotriedne výsledok, takže sa tie peniaze oplatí investovať. Niekedy je lepšie nedržať každú korunu a za skutočnú kvalitu si priplatiť. Nehľadiac na to, že mám pocit, že kvalitných firiem začína čím ďalej viac ubúdať. Preto som veľmi rada, že som narazila práve na túto upratovaciu firmu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *