„Strojové čistenie Bratislava“ Vám zrenovuje podlahu, kvalitným hĺbkovým čistením

1053 0
Čistenie podláh kotúčovým strojom

Podlaha nášho obchodného centra dostáva každý rok pred Vianocami pekne zabrať. Neustály príval zákazníkov jej dáva čo preto. Máme samozrejme radosť z toho, že ľudia nakupujú a obchodom sa darí, ale pre podlahu je toto obdobie postrachom. Ľudia na svojich topánkach vnášajú dovnútra väčšie množstvo nečistôt a často i soľ z posypaných chodníkov. – čistenie podláh Bratislava

Posypová soľ je veľmi agresívna a podlahu rozožiera, do toho sa dostanú ešte nečistoty a všetko je to udupávané a ušliapavané poriadne do hĺbky. Takže je toho naozaj veľa, čo podlahy v nákupných centrách musia počas zimných mesiacov a predovšetkým v období vianočnej nákupnej horúčky znášať. Preto vždy po tomto náročnom období objednávame strojové čistenie podláh A SERVISU LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Bratislava.

Toto čistenie…

Toto čistenie je oveľa účinnejšie ako čistenie našimi vlastnými strojmi, ktoré podlahy vyčistia len povrchovo. Na hĺbkové generálne čistenie je potrebný poriadny kotúčový stroj s rotačnými kefami a veľmi účinná chémie. To všetko má tento servis k dispozícii. Ich stroje a čistiace chémie pracujú síce detailne, ale sú zároveň veľmi šetrné k podlahovým povrchom. Rotačné kefy majú jemné štetinky, nepoškodia preto žiadny druh podlahy. Čistiaca chémia je vždy zvolená na mieru daného druhu podlahy a rozsahu znečistenia.

Spolupráca s touto firmou nám veľmi vyhovuje, jej starostlivosť našim podlahám svedčí. Sú po tomto zásahu ako znovuzrodené, čisté ako sklo a pripravené na nápor ďalších návštevníkov. A SERVIS sa pre nás za dobu našej spolupráce stal nepostrádateľným partnerom, ktorý nás nikdy nesklamal. Neustále nám poskytuje svoje služby vo veľmi vysokej kvalite.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *