Na odstranění plísně doporučujeme úklidovou firmu Protiplísňové nátěry Pardubice

1165 0
Nátěr proti plísním

Dobrý den, chtěla bych všem doporučit firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., Protiplísňový nátěr, se kterou jsem strašně spokojená a chtěla bych moc poděkovat celému týmu této firmy za práci a příjemné vystupování. Poradili mi ji moji známí a já jsem jim za to doteď vděčná.

V naší firmě se nám začala vyskytovat plíseň na vnitřní i venkovní zdi. Naše uklízečky s tím moc nezmohly, takže bylo potřeba to přenechat odborníkům. Kontaktovala jsem výše zmiňovanou úklidovou firmu a domluvila s nimi termín, kdy mohou přijet. Slečna na centrále byla moc milá a domluvila jsem se s ní i na předběžné kalkulaci. V domluvený den přijel tým zaměstnanců, který dal naše prostory opět do pořádku.

Poté, co…

Poté, co zdi ošetřili, je natřeli nátěrem LSG. Dozvěděli jsme se od nich, že jejich nátěr LSG, který slouží jako ochrana proti opětovnému vzniku plísně a je použitelný i do takových prostorů, kde dochází k přímému styku s potravinami. A od té doby, co máme zdi ošetřené tímto nátěrem, je vše v pořádku, už se znovu neobjevila.

Takže tuto firmu a jejich službu odstranění plísně Praha můžu skutečně všem jen doporučit. Odvedli skvělou práci a já jsme s kolegy opravdu spokojení ve všech ohledech. Zaměstnanci byli navíc velmi milí, což je pro mě hodně důležité, protože nerada spolupracuji s nepříjemnými lidmi, i když nabízí dobrý servis. Cena nám také přišla přijatelná, i když byla trochu vyšší, ale investovat se vyplatilo, takže nemáme celkově jedinou stížnost. Jediné, co můžeme, je s radostí je doporučovat je každému, kdo se nás na ně optá.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *