Poptáváte firmu na odstranění plísně? Kontaktujte odstraňování plísní Brno

1073 0
Protiplísňový nátěr trvanlivost

Ráda bych pomocí internetu sdělila své zkušenosti s úklidovou firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., Nátěr proti plísni, která provádí likvidace plísní. Nabízí komplexní službu na odstranění plísní, čištění a dezinfekce fasády a aplikuje protiplísňový nátěr LSG Praha. Tu jsem sama měla možnost vyzkoušet před třemi měsíci, protože se u nás doma udělala plíseň, které jsem se pořád nedokázala úplně zbavit.

Vždycky, když už jsem si myslela, že mám vyhráno, se plíseň vrátila zpátky. Takže jsem si sedla k počítači, udělala hrnek kafe a hledala, jestli němá někdo zkušenosti s nějakou úklidovou firmou, která by se o to postarala. A spousta lidí psala, že mají skvělé zkušenosti s úklidovou firmou A SERVIS. A to nejen s odstraňováním plísně ale i s jejich dalšími službami. Tak jsem se rozhodla, že je zkontaktuji.

A jsem ráda…

A jsem ráda, že jsem tak udělala, protože výsledky jejich práce jsou opravdu vynikající. Na povrchy napadené plísní nejdříve nanesli běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísni přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. A od jejich návštěvy nemusím problémy s plísní vůbec řešit.

Proto jejich službu likvidaci plísní Praha doporučuji. A nejen to, protože jsem si od nich nechala později vyčistit i koberce a řeknu vám, vypadaly úplně jako nové. Tato firma je zkrátka špičkou ve svém oboru a vím, že do budoucna se na nikoho jiného obracet nebudu. Jejich kvalita předčí vše, včetně vašeho očekávání.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *