Díky strojovému čištění koberců Brno na něm nemusíte mít žádné skvrny

951 0
Čištění koberce Brno, diskuse

A SERVIS LIPKA, s.r.oČištění koberce Brno, diskuse je naším nejdůležitějším cílem vždy splnit očekávání našich klientů. Proto využíváme ty nejmodernější technologie. Abychom tak dosáhli těch nejlepších možných výsledků. Kvalita naší technologie spočívá ve využití silného. A přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje. Který pomocí rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho. Dokud neodstraní veškeré i mnohaleté a do hloubky zašlapané nečistoty.

Poradí si i s takovými druhy skvrn. U kterých je řada klientů přesvědčená, že nepůjdou ničím přesvědčit a jediným řešením je koupit nový koberec. Tato metoda je skutečně bezkonkurenční. Protože se kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně odstraní i veškeré bakterie, mikroorganismy a roztoče, které mnohdy dráždí alergiky. Poté vše vysokotlaký třímotorový vysavač pečlivě a prakticky do sucha odsaje.

Dochází…

Dochází navíc k nabytí původního objemu koberce. Neboť tento výkonný vysavač jeho celou strukturu neobyčejně provzdušní a příjemně oživí celkový vzhled. To funguje na tom principu, že kotoučový stroj vlas mechanickou silou ho nadzvedne i na takových místech, kde byl již dlouhou dobu slehlý a nevzhledný. Tato metoda nabízí unikátní způsob, jak dokonale koberec vyčistit a zároveň docílit perfektní vzhled a zásadním způsobem tak prodloužit jeho životnost.

Kvalita provedení firemní zdokonalenou technologií strojového hloubkového čištění koberců je na tak špičkové úrovni, že si troufáme tvrdit, že dosahujeme těch nejlepších výsledků, kterých je v dnešní době možné dosáhnout. Nicméně jelikož využíváme opravdu nejkvalitnější přístroje a čisticí chemii, tak naše služby nepatří k těm nejlevnějším na trhu. Ale za to ručíme za nejlepší výsledky, které je možné dosáhnout.

S tímto…

S tímto měla problém i jedna z našich klientek. Kdy její dcera začala pracovat jako brigádnice v baru a pro míchání alkoholických nápojů se tak nadchla, že si své barmanské schopnosti zdokonalovala i doma. Jenže jednou se jí zrovna nedařilo a nějaký koktejl skončil na koberci. A protože měly v kuchyni koberec, tak to nebylo nic příjemného. A protože si s tím nevěděly rady, kontaktovaly nás. Přičemž jsme k nim přijely hned za tři dny.

Alkohol jsme vyčistili z koberce hned na první čištění a navrátili jsme koberec do původního stavu. Strojové čištění koberců je skutečně nejúčinnější metodou, jak se poprat s jakoukoli špínou na vašem koberci. Naše služby nabízíme po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže jsme zde pro každého, kdo by nás mohl potřebovat.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *