Měly jsme ulepená okna od nálepek, A SERVIS je perfektně umyl, výškové mytí oken Ústí nad Labem

1489 0
Mytí oken

Vždycky si na Vánoce zdobíme okna nálepkami. Máme několik sad, několik se skládá jenom ze sněhových  vloček, na další sadě je Santa Claus na saních, pak máme také párek sněhuláků a několik sobíků. Všechny tyto nálepkové sady vlastníme už několik let, takže mají už nejlepší podobu za sebou. Letos jsme je na okna ještě nalepili s tím, že pak je sundáme a rovnou vyhodíme a koupíme si nové nálepky. Když jsme je však sundali, tak okna vypadala úplně příšerně.

Jak byly nálepky už staré, tak lepidlo nefungovalo jako dříve a polepilo všechny skleněné výplně v oknech. Normálně jdou totiž tyto speciální nálepky na sklo jednoduše odstranit, ale tady jak to zestárlo, zůstalo lepidlo na oknech místo na nálepkách. Tak jsem začala ty okna nějak čistit, ale vůbec to nešlo, jen se to matlalo. Tak jsem to nakonec vzdala, že se s tím přece nebudu tak piplat. Že není nic jednoduššího než zvednout telefon a pozvat si na práci profesionály.

Takhle bychom…

Takhle bychom to třeba ještě mohli nějak zhoršit. Prostě jsme chtěli profesionální zásah. A naštěstí jsme na internetu objevili zavedenou a osvědčenou firmu. Tato firma se jmenuje A SERVIS LIPKA, s.r.o. Mytí oken Zákrok, poté co jsme si je zavolali, probíhal tak, že okna pečlivě umyli nejdříve čistým rozmývákem a následně důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy pracovníci ještě pracně leštili na sucho čistou bavlněnou plenou.

Což je jejich vlastní metoda, která je sice náročnější (pracovníci se viditelně dost nadřeli) ale nejlepší, protože umytá okna pak vydrží déle čistá. Což jsme si vyzkoušeli a je to opravdu tak. S A SERVISEM byla navíc skvělá a velmi rychlá domluva, zavolali jsme, že máme upatlaná okna a paní na telefonu (která byla mimochodem strašně milá) hned začala sypat termíny. Ať si vybereme ten, jaký se nám hodí. Díky jejich technologii, při které nepoužívají leštidla, vydrží okna dlouho čistá, protože leštidlo po čase vystupuje a odhaluje tahy leštění, což nevypadá vůbec hezky.

Takhle…

Takhle si „zvrzat“ okna dokáže i laik sám, od odborníků čekám něco jiného. Takže tomu se A SERVIS úspěšně vyhýbá a za sebou nechává vždy dokonalý výsledek. My jsme si je začali pravidelně zvát na mytí oken. Tedy ne jen v případě, že si je vlastní blbostí zapatláme. Takže už jsme získali větší zkušenosti s touto společností a musíme říct, že se nedá než jen doporučit. A SERVIS je vždy pečlivý, můžete se spolehnout, že k vám vždy dorazí odborníci.

Práci navíc odvedou pečlivě, opravdu je vidět, že si s okny dají záležet a nic neodflakují. Navíc, co je u této firmy perfektní, že oni vždy vydrhnou také rámy a parapety. A výsledek je opravdu vidět, protože okna po takové péči prokouknou. Ono prostě nestačí umýt skleněné plochy, ty jsou jen zlomkem oken.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *