Nevíte, jak je možné, že se vám na zdi udělala plíseň? Není tak důležité. Podstatnější je vědět, jak se jí zbavit, LSG Praha

1298 0
Plísně v bytě Praha

Máte v domě problémy s plísní a nevíte, jak se jich zbavit? Taky jsme nevěděli, takže jsme se obrátili na profesionály, o kterých bychom vám chtěli povědět. A těmi je úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., která nám pomohla problémy s plísní vyřešit. V našem starším kinosále se nám v jednom z rohů udělala plíseň. Nevěděli jsme, jak je to možné, protože jsme se o prostory opravdu poctivě starali. Každopádně bylo potřeba se o to postarat, protože to tam nemohlo zůstat.

Sedět vedle plísně a čichat výpary by zkazilo sledování filmu snad každému. Snažili jsme se to nejdříve odstranit sami, ale nešlo nám to. Takže jsme se rozhodli, že si o tom budeme muset něco najít. A našli jsme toho spoustu, o tom jak plíseň vzniká a podobně. Problémem dokonce je, pokud máte i moc pokojových rostlin. Měli byste se snažit často větrat, tak jak jen to je možné. Také je dobré snažit se mít ve všech místnostech stejnou pokojovou teplotu, protože rozdílné teploty mezi místnostmi rovněž přispívají k tvorbě plísní.

Ale to…

Ale to jsou samozřejmě spíše všeobecné rady pro prevenci proti vzniku plísní v bytě, u nás jsme v sále samozřejmě květiny neměli. Takže jsme zkrátka nepřišli na to, jak se nám tam plíseň objevila. Ale bylo důležitější se postarat o to, aby plíseň zmizela. Takže jsme hledali firmu, která by se o to postarala a našli jsme právě úklidovou firmu A SERVIS Plísně v bytě Praha a jejich protiplísňový nátěr je vážně pecka. Je to opravdu vynikající věc a s ničím lepším jsem se na plíseň nesetkala.

Zaměstnanci z A SERVISU nám pomohli to vyřešit a musím je všem vřele doporučit. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek.

Po odstranění…

Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Byli jsme tak nadšení, že jsme si ten nátěr nechali dát i od našeho domu. Protože nikdy nevíte, kdy na vás plíseň zaútočí. Ale takto máme aspoň jistotu, že tento problém nebudeme muset řešit. Já osobně jsem začala využívat i jejich služby pro svou domácnost.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *