A SERVIS je špička pro generální čištění koberců, třeba i před Vánoci, tepování sedaček Plzeň

971 0
Čištění koberců

Naše úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Čištění koberců se přes více než dvacetileté působení stále vzdělává. Proto se můžeme pochlubit profesionálním personálem, který si novinky z oboru osvojuje na pravidelných školeních. Věda a nové technologie totiž pronikají i na pole úklidu, proto je potřeba jít s dobou, abychom mohli svým zákazníkům předvést vždy ten nejlepší výsledek. Naše společnost nabízí služby v oblasti čištění koberců a podlah, dále mytí oken a výloh nebo třeba odstraňování plísní a odstraňování graffiti. Pokus bychom se na tomto místě věnovali čištění koberců, tak my koberce čistíme strojově.

Konkrétně metodou kotoučového stroje. Samozřejmě, že zákazníci si nás na tuto službo můžou volat přes celý rok, není nijak omezena. Ale posledních pár let jsme si všimli mírného zvýšení v období před Vánoci. A jsme z toho upřímně nadšeni, protože to podporuje naši myšlenku, kterou se snažíme lidem vštěpit. Tedy, že není potřeba se dřít s úklidem v domácnosti (může se to týkat ale také firem), místo toho si užít volna, vyrazit ven, potkat se s přáteli nebo jen tak odpočívat doma s rodinou. A nechat místo sebe „makat“ odborníky.

Odměnou…

Odměnou vám bude kromě volného času profesionálně vyčištěný koberec, který byste k takovému výsledku ručním čištěním stejně nedotáhli. To nám také potvrdila jedna z našich stálých klientek, která si nás na generální vyčištění koberců v bytě zve vždy jednou za rok před Vánoci, ale už někdy na podzim. Říká, že si chce pak vánoční čas tu pravou atmosféru užívat a ne se stresovat úklidem. To je to správné myšlení. Náš zákrok nestojí žádné jmění, naopak je běžně dostupný. Mýty o tom, že najmout si úklidovou službu je přehnaný luxus, dávno neplatí. Abychom se ale vrátili k samotnému čištění koberců.

Naše společnost používá výhradně kotoučový stroj, vyplývá to z naší firemní strategie, protože chceme zákazníkům dopřát vždy jen perfektní výsledek. U čištění koberců používáme kotoučový stroj z toho důvodu, že je v současnosti nejmodernější a nejúčinnější. Tato metoda spočívá ve využití silného a přitom velmi šetrného strojového vybavení v podobě kotoučového stroje, který prostřednictvím rotačních kartáčů zapracovává aplikovanou značkovou a velmi účinnou kosmetiku do koberce tak dlouho, dokud neodstraní veškeré i mnohaleté úporně do hloubky zašlapané nečistoty.

V tomto…

V tomto se liší oproti extrakční metodě, která je velmi zastaralá a neúčinná. Extrakční metoda nedokáže chemii zapracovat až do samé struktury koberce. Proto není vyčištění důkladné. Přesto tuto nešikovnou metodu některé firmy zákazníkům stále nabízejí a to dokonce jen za o krapet nižší cenu než je metoda kotoučového stroje, která odvádí dokonalé výsledky.

Metoda kotoučového stroje je skutečně účinná, protože se kosmetika spolehlivě vkartáčuje až do samé struktury koberce a kromě všech nečistot bezpečně zlikviduje i jakékoliv zdraví škodlivé roztoče, alergeny a bakterie. Nakonec dochází navíc k nabytí původního objemu koberce, neboť použitý výkonný vysavač jeho celou strukturu neobyčejně provzdušní a příjemně oživí celkový vzhled. Koberec pak působí jako čerstvě dovezený z obchodu. Protože se postavením kobercového vlákna celá plocha načechrá a na dotek zpříjemní.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *