Jaké použít čistící prostředky a chemii na čištění koberců? Kartáčové čištění koberců Praha 9

1080 0
Praha 9, sedačky, koberce, čištění

Už od mala…

Už od mala jsem hodně zvyklá pít čaje, a když přijde zima, tak je piju ještě ve větším množství. A jednou se mi ho ve spěchu povedlo vylít. A bylo ho docela hodně. Ne, že by mi šlo o ten čaj, ale o to, že čím více čaje, tím větší skvrna.  Šlo totiž o červený čaj, takže si tu skvrnu určitě umíte představit. Vylila jsem ho v obývacím pokoji, kde máme koberec. Snažila jsem se to vyčistit, ale vůbec mi to nešlo, ani manželovi ne. Tak jsme usoudili, že bude nejlepší, když si na to najmeme úklidovou firmu. Pokud nechceme, aby ten koberec byl na vyhození. Neměli jsme ho totiž dlouho a navíc se nám moc líbil a nechtěli jsme jiný, zdědili jsme ho. Takže jsme hledali na internetu ve vyhledávání Praha 9, sedačky, koberce, čištění  někoho, kdo by měl dobré reference. A na diskusních fórech všichni vychvalovali úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Tak jsme si je na tu práci najali a jsme maximálně spokojení, protože nejenom že koberec perfektně vyčistili, ale vydržel nám čistý až do teď.

 

Kromě…

Kromě strojové kotoučové metody čištění také použili speciální chemikálie, po nichž nově vzniklá špína jde velmi snadno vyčistit a koberce je proto velmi snadné udržovat. Prvně jsme si při jejich výběru nebyli jisti cenou, protože byly dražší než většina úklidových firem. Ale ta investice se rozhodně vyplatila, když vidíme, jak dlouho koberce vydržely čisté. Na internetu je opravdu nevychvalovali pro nic za nic. Pro jejich kvalitní práci bychom tak chtěli všem tuto firmu a její službu čištění koberců všem vřele doporučit. Z hlediska poměru cena výkon je to opravdu vynikající firma. Věřte mi, v tomto ohledu rozhodně stojí za to si připlatit.

 

Zaměstnanci…

Zaměstnanci této firmy jsou navíc moc milí a ochotní, což je také něco, co je potřeba vyzdvihnout, protože mám pocit, že dnes jsou lidi čím dál tím víc nepříjemní. Ale tady sou opravdu moc vstřícní, je s nimi vynikající domluva, ve všem se vám snaží podřídit, aby vám to co nejvíce vyhovovalo. Na jejich zaměstnance je opravdu spolehnutí. A od té doby, co jsem tuto firmu poznala, jsem její služby začala využívat i u nás doma. Čištění koberců, podlah a mytí oken nejsou zrovna moje nejoblíbenější činnosti, tak si od nich nechám ráda vypomoci. Navíc nikdy bych nedosáhla takého výsledku, jako oni, takže mi to stejně přijde zbytečné. Své služby nabízejí po celé České republice. Takže se nemusíte bát, že by vaši zakázku nepřijali, pokud jste z nějakého menšího města. A dále je taky realizují na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich úklidových službách se podívejte na jejich internetové stránky.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *