Hloubkové čištění, voskování linolea. Průmyslová impregnace podlah Brno

1188 0
Voskování, čištění linolea

Naše úklidová firma nabízí širokou škálu úklidových služeb, jako je čištění koberců a podlah, odstraňování plísně a graffiti a mytí oken a výloh a Voskování, čištění linolea. Dnes bychom se chtěli více zaměřit na naše čištění podlah, které realizujeme strojovou metodou. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj. Který zajistí detailní a hloubkové vyčištění. Postupujeme následujícím způsobem. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie.

Ve většině případů našich zakázek pracujeme se šetrnou zásaditou chemií. Pokud se nejedná o čištění podlah v prostorách, kde probíhaly stavební rekonstrukce a je znečištěná cementem a podobnými materiály. Které vyžadují na odstranění již kyselou chemii. Jakmile je povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami.

Poté…

Poté podlahu ještě jednou vyčistíme čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a necháme doschnout. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Je navíc velice šetrný, takže se nemusíte obávat, že by došlo k poškození nebo poškrábání vaší podlahy. Tuto službu rovněž nabízíme a doporučujeme ji všem našim zákazníkům.

Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu dáváme převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk musíme na podlahu nanést dvakrát až třikrát, aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Na konzervování podlah používáme kvalitní německý pololesklý vosk PKD.

Jedná…

Jedná se o odolný polymer s dobrou životností. Mezi výhody tohoto polymerů patří například to, že na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má protiskluzový efekt, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. Pracujeme s nimi dlouhodobě a jsme s ním spokojeni nejen my, ale i řada našich zákazníků. A k těm patří i majitelka kočičí kavárny. Byla si dobře vědoma, že pokud provozuje kočičí kavárnu, je třeba dbát na úklid o to pečlivěji, aby lidé neměli předsudky.

A protože podlahy už nebyly v nejlepším stavu, tak se je spolu se svými zaměstnanci snažila vyčistit. Ale nedopadlo to podle jejich představ, proto se obrátili na nás. Vše jsme tedy vyčistili naši speciální kosmetikou a kotoučovým strojem. Dále si ji majitelka nechala na naše doporučení i zakonzervovat. Protiskluzový efekt naše vosku má velké výhod a v kavárnách a v dalších podnicích má velké výhody, kteří zajisté ocení nejen zaměstnanci, ale i zákazníci. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *