Pokud máte profesionální nátěr proti plísním, spory plísní nemají žádnou šanci

1469 0
jak odstranit plíseň

Neznám nikoho…

Neznám nikoho, kdo by měl radost z toho, že se mu v domě nebo v bytě udělala plíseň. Je to jen další starost navíc a v dnešní době už má už tak každý starostí asi dost. Proto v naší firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o., nabízíme službu odstraňování plísně, která zahrnuje kompletní servis jak odstranit plíseň, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Naše antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se totiž pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. Díky němu jsme zajistit, že se vaše problémy s plísní staly minulostí.

 

K tvorbě…

K tvorbě plísně totiž stačí opravdu málo a ani se nenaděje, a už ji můžete mít na vaší zdi či nábytku. Abyste plísni předešli, tak by mezi jednotlivými místnostmi neměl být teplotní rozdíl vyšší, jak 4 oC. Pokud máte v nějaké místnosti výrazně nižší teplotu, tak když se do ní (například po otevření dveří) dostane výrazněji teplejší vzduch, už to může být problém. Teplý vzduch totiž v sobě obsahuje mnohem více vodních par, které se na chladném místě usadí a začne kondenzovat ve vodu. A kde je vlhko, tam je zpravidla i plíseň, o tom jsme už určitě slyšeli sami. Plíseň se vždy držela prostorů, kde bývá vlhko, jako jsou sklepy a podobně. Proto se vyplatí udržovat konstantně stejnou teplotu. A vyplatí se to i z hlediska nákladů na topení. Lepší je v obytných místnostech dodržovat teplotu v rozsahu mezi 18 a 22 stupni Celsia. Než nechat místnosti nehospodárně vychladnout pod 18 stupňů Celsia a následně místnosti znovu vytápět na ideální teplotu vzduchu.

 

Protože…

Protože i když to tak na první pohled nemusí vypadat, je to finančně velice nevýhodné. Proto je lepší udržovat stejnou teplotu – navíc tím budujete i jistou prevenci proti plísním. Ale pokud chcete mít opravdu stoprocentní jistotu, že vás plíseň nezačne trápit, tak je lepší si opatřit protiplísňový nátěr LSG.  A s tím je spokojena i jedna z našich posledních zákaznic. Nastěhovala se do bytu po tetičce a začala se jí tvořit plíseň, kterou se jí nedařilo vyčistit. Takže byla logicky nešťastná, když se jí s tím nedařilo nic dělat. Takže se obrátila na nás a nám se plíseň povedlo odstranit a LSG se postaral o to, že už s plísní nemá žádné potíže. Takže pokud vás také trápí plíseň, nejlepší zbraní je náš nátěr proti plísním LSG.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *