Čištění do hloubky a renovace kobercového vlákna. Sedačky, koberce čištění na Praze 9

1259 0
Koberce Praha 9, čištění

Nedávno se mi povedlo zašpinit koberec opravdu originálním způsobem. Měla jsem chuť na donut, a šla jsem kolem obchodu, kde prodávali pouze je. Koupila jsem si jeden velký se zelenou polevou a šla s ním domů. Ale bylo vedro, takže se poleva uvnitř krabice začala roztékat, takže když jsem si ho začala dávat na talíř, tak poleva už byla více méně tekutá. A jako třešnička na dortu bylo, že se mi povedlo donut vyklopit na zem. Takže se mi rozteklá poleva hezky obtiskla do mého světlého koberce v obýváku.

Snažila jsem se to vyčistit, ale zelenou polevu jsem na světlém koberci pouze více rozmatlala. Nakoupila jsem si na to i řadu čisticích přípravků, ale neměly takový efekt, jaký jsem očekávala.  Ale protože už ty koberce celkově byly na mě příliš špinavé, tak jsem se rozhodla, že si na jejich umytí někoho najmu. Ale se žádnou úklidovou firmou jsem neměla doposud zkušenosti, takže jsem začala hledat na internetu a projížděla jsem nějaké stránky s recenzemi a diskuzemi. Po prozkoumání několika firem jsem se rozhodla pro  A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Měla…

Měla totiž opravdu nejlepší reference ze všech firem, které jsem na internetu našla. A potom, co se svou prací u mě doma skončili, jsem si ještě nějakou dobu nadávala, že jsem se vůbec do toho sama předtím pouštěla. Koberce totiž byly opravdu perfektně čisté a vypadaly prakticky jako nové, takže jsem se předtím namáhala opravdu zbytečně, protože myslím, že i kdybych se snažila sebevíc, tak bych stejně takového výsledku nikdy nedosáhla.

Přesně toto jsem si přečetla na Koberce Praha 9, čištění.  Koberce čistili velkým kotoučovým strojem, kterým koberce kartáčovali. K čištění dále použili speciální chemii, která byt krásně provoněla.  A musím se zmínit i o jejich zaměstnancích. Jsou opravdu moc milí a ochotní, pracovalo se mi s nimi opravdu dobře. Je s nimi výborná domluva, na vše odpovídají a reagují velice rychle.

Nabídli…

Nabídli mi termín do týdne a hned druhý den, co jsem jim volala, jsem měla v mailu návrh zakázky. A další velkou výhodou je, že tato úklidová firma nabízí hned několik služeb, takže pokud člověk potřebuje například umýt okna, vyčistit, koberce nebo podlahy, nemusí na to zbytečně a zdlouhavě hledat pokaždé někoho jiného a máte to vše hezky při jednom a ještě k tomu se zárukou kvality.

Proto už se někdy dopředu úklidu neděsím. Protože drobné práce mi zaberou chvíli a ten zbytek za mě udělají zaměstnanci z A SERVIS a to pro mě za velmi příznivou cenu. A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *