Mytí zimních zahrad, prosklených pergol, oken a výloh ve výškách. Čištění fasád Brno

1289 0
Výškové mytí oken Brno

Dlouholeté…

Dlouholeté zkušenosti zajišťují naší úklidové a čistící firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o. prestižní postavení na trhu. Také díky tomu můžeme svým zákazníkům nabídnout široký rozsah špičkových úklidových činností hlavně v panelu hlavní činnosti Výškové mytí oken Brno Mezi ně patří tedy mytí oken, čištění oken, leštění oken a to vše i ve výškách. Naše firma patří ke špičce ve svém oboru nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Rakousku a Německu. Tam je daleko větší trh a tím i vyšší konkurence. Přesto nám zákazníci věří i v těchto zemích a s důvěrou se na nás opakovaně obrací. To vše kvůli nejmodernějším technologiím, které při úklidu používáme. Ale také díky profesionálnímu přístupu a skvělé komunikaci. Naši zaměstnanci jsou špičkově proškolení profesionálové. Jsou schopní nabídnout služby přesně podle vašich představ. Kromě profesionálního a špičkově odborně zdatného týmu pracovníků. Vysoce výkonného a kvalitního strojového parku a vybavení, využíváme také špičkových značkových čistících prostředků.

 

Jednou…

Jednou z velmi žádaných a úspěšných technologií v podání naší úklidové firmy A SERVIS je právě technologie mytí oken a výloh. Jsme mistři v jejich čištění a leštění. Tuto činnost provádíme téměř kdekoliv. Jsme také schopni zajistit mytí všech typů oken, výloh nebo prosklených ploch. A to i v těžko přístupných místech a ve výškách. Náš profesionálně proškolený tým odborných pracovníků vždy postupuje velmi ohleduplně k okolí. Se svěřeným majetkem jedná s nejvyšší opatrností a péčí. Technologie, kterou používáme na mytí, čištění a leštění oken, výloh a prosklených prostor, je moderní a progresivní. Proto je možné ji bez problému aplikovat i na velice silně znečištěné skleněné plochy. Jedná se například o znečištění, které způsobili řemeslníci při rekonstrukci. Malíři při nátěrech a lakování. Nebo znečištění způsobené zvířaty, zvláště ptačím trusem. Naši vyškolení profesionálové znají přesný postup. Na rozdíl od jiných firem nemyjeme pouze skleněnou okenní tabulku. Ale víme, že základem úspěchu je perfektní umytí celé plochu okna včetně jeho rámů a parapetů.

 

Okna…

Okna čistíme rozmývákem a následně důkladně ošetříme skleněné plochy pomocí stěrky s gumou. Tak, aby na skle nezůstala jediná šmouha a lesklo se ještě mnoho týdnů. Po proschnutí umyté plochy ji pracovníci leští na sucho čistou bavlněnou plenou. Jedná se o metodu takzvaného suchého leštění. Přesto, že se jedná o fyzicky daleko náročnější postup. Díky této metodě je zaručeno, že okna zůstanou déle čistá. Podobně jsme postupovali i při mytí zimní zahrady naši zákazníků. Obrátili se na nás už loni. A protože byli spokojení, tak to zopakovali i letos. Pečlivě jsme jim skla a okna omyli a oni už se mohli věnovat svým koníčkům. Tím je v první řadě zahradničení.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *