Jak čistit fasády a stěny budov ve výškách. Výškové mytí oken Praha

1147 0
Práce ve výškách Praha

U nás v hostelu jsme začínali mít problémy s naší fasádou. Nejenom, že už byla dost špinavá a místy hodně zašedlá. Ale na některých místech byla i plíseň. A měla jsem za úkol se o to postarat, tak jsem na internetu začala hledat, jak se toho zbavit, zkrátka cokoli o čištění fasád, vzniku plísní a Práce ve výškách Praha atd. A našla jsem docela zajímavé informace.

Plíseň se tvoří hlavně na zateplených fasádách a problém spočívá v tom, že na polystyrénu je na mřížce a lepidle jemně strukturovaná omítka cca 2,5 milimetrů a to je jeden z hlavních problémů. Na severní, či západní straně nikdy nesvítí tolik slunce. Tato vlhkost vytvořená na těchto stranách fasády se tedy nemůže přirozeně vsakovat do hloubky, tak jako i klasické omítky, která má cca 2-3 centimetry a ještě je pod ní materiál  – třeba tvárnice, cihly, siporex, a další, který si umí vlhkost nasát, a potom ji v příznivých podmínkách vydýchat.

Teplo…

Teplo, vítr, mráz a atd. A pokud je tato jemně strukturovaná omítka stále vlhká, tak se zákonitě objeví plísně. Ale našla jsem i firmu, která se o to postarala. A jde o firmu  A SERVIS LIPKA, s.r.o. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr LSG proti plísním přímo na stávající povrchy. Které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas.

Po zaschnutí se tak vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr LSG.

S LSG…

S LSG mám opravdu ty nejlepší zkušenosti, od té doby s plísněmi nemáme žádné problémy a věřím, že je na několik let ani mít nebudeme. Na tento nátěr je skutečně spolehnutí. Tato firma navíc nabízí i odstraňování graffiti, mytí oken a výloh, a to i ve výškách, čištění koberců a podlah. Až budu opět něco potřebovat, tak se určitě obrátím hlavně na ně, protože to budu mít se zárukou kvality.

A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu se podívejte na jejich webové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat. A to vše ve velmi dobré kvalitě.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *