Dementní hlas a vzkazy ulice o které nikdo nestojí. Jak se bránit? Anti graffiti Brno

1202 0
Čištění graffiti Brno

Ve firmě…

Ve firmě Čištění graffiti Brno, se zaměřujeme na poskytování úklidových služeb, jako je čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a v neposlední řadě i odstraňování plísně a graffiti. S graffiti jsou dnes čím dál větší problémy. O tom se přesvědčili i naši zákazníci, kteří měli problém s posprejovanou zdí budovy jejich cukrárny. A je jisté, že je to věc, která může odradit zákazníky. Vypadá to vážně škaredě a je to velice neprofesionální. Když má někdo něco takového na podniku. Takže je pochopitelně, že se o to snažili postarat co nejrychleji. A jsme rádi, že kontaktovali právě nás. Dnes je graffiti bohužel rozšířené všude. I když to vypadá, že éra graffiti pominula. Pouze to tak vypadá, protože se čím dál více lidí opatřuje ochranný nátěr.

 

Proto…

Proto se zaměřujeme i na tuto službu, protože nikdo si nepřeje mít majetek poškozený ošklivými sprejerskými barvami. Ale dá se tomu i předcházet. A to tím, že si pořídíte antigraffitový nátěr. Antigraffiti nátěr je nanášen v několika vrstvách podle struktury povrchu. Aplikovat ho můžeme na všechny druhy ploch včetně plastů. Jediné materiály, které nesnesou AGO jsou sklo, leštěné kovy a průhledný polykarbonát. Nanášení antigraffiti nátěru je proces, při kterém je zapotřebí mít venkovní klimatické podmínky nad + 10 ºC. V A SERVIS LIPKA, s. r. o. garantujeme funkčnost ochrany za bezkonkurenční a nejlevnější cenu. Odstranění graffiti z ošetřených povrchů je nekomplikované a vždy se 100% výsledkem. Graffiti odstraníme a poté naneseme tzv. jednorázový nátěr Bellizoni, který docílí toho, že je ochrana zachována a znásobena tak, že její funkčnost vydrží až 6 let a snese více.

 

Pokud…

Pokud provedeme antigraffiti nátěr nebo nástřik na vaší budově, jsme schopni na jakémkoliv místě v České a Slovenské republice, nově i v Rakousku zabezpečit odstranění graffiti do 14 dnů v jakémkoliv i sebemenším rozsahu. Včasné a rychlé odstranění graffiti je velmi důležité pro námi prováděný „systém čistých budov“. Z praxe je ověřeno, že pokud se graffiti rychle odstraňuje, pouliční umělci brzy zjistí, že jejich dílo nemá trvalou platnost a jdou se zpravidla realizovat někam jinam.   Funguje je to tak, že pokud se objeví na fasádě graffiti, my ho odstraníme a zdarma. A na tomto konkrétním místě vrátíme nový plát AGO tam, kde jsme pracovali, takže tam znovu naneseme nové AGO, které bylo oslabeno naší odstraňovací činností. Toto jsme vymysleli a zavedli do praxe hlavně proto, abychom byli schopni nabídnout naši službu za přijatelnou cenu. A to právě proto, že s graffiti jsou čím dál větší problémy, proto chceme, aby tato služba byla dostupná pro všechny.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *