Radikální čistící  metoda koberců, dezinfekce roztočů, alergenů. Čištění sedaček Brno, strojové metody budou vaše koberce opět jako nové

1472 0
Čištění koberců Brno

 

Většina…

Většina mých známých se diví, že mám doma prakticky všude koberce. Ale parkety ani lino se mi nikdy moc nelíbily, navíc ráda chodím neustále bez ponožek a samotná podlaha by mě studila od noh. Protože jsem ten typ člověka, kterému je neustále zima. Ale i koberce mají svou nevýhodu, a to je jejich čištění. A už potřebovaly vážně vyčistit, jen jsem nevěděla, co mám dělat. Protože mě samotné se mi to vyčisti nepodařilo, ale zase jsem se ani nechtěla obracet na úklidovou firmu. Naposledy jsem totiž vyzkoušela spolupráci s firmou, která mi jejich extraktorem jeden koberec úplně zničila a zůstaly na něm silná znečištění.reklamací jsem samozřejmě nepořídila, řekli mi, že se to prostě po této metodě někdy stává. Pořídila jsem si tedy koberce nové, ale po nějaké době opět nastalo období, kdy už bylo potřeba je vyčistit a já nevěděla, na koho se obrátit. Tak jsme si sedla k internetu a tentokrát hledala opravdu důkladně. Abych zase nešlápla vedle. A tentokrát jsem narazila na skvělou firmu – je o Čištění koberců Brno.

 

Jejich zaměstnanci…

Jejich zaměstnanci mě konečně dokázali zbavit nečistot, které mě na kobercích dlouho rozčilovaly. Byli hrozně milí, vše mi vysvětlili po telefonu, a sice jak probíhá jejich práce a na jakém principu funguje jejich kotoučový stroj. Poté jsme se domluvili termínu, kalkulaci a ostatních náležitostech. Přijeli přesně na čas, dům si prošli a prohlédli, a poté se pustili do samotného čištění. Přivezli s sebou velký kotoučový stroj, pomocí kterého následně začali zanášet speciálně namíchanou chemii do hlubších struktur koberce. Aby její účinky byly co nejefektivnější. Nechali ji tam nějakou dobu, aby se chemie dostala opravdu do hloubky koberce a pak jej vykartáčovali. Aby se všechny nečistoty dostaly na povrch, koberce následně vydezinfikovali a zbavili roztočů. Především koberci navrátili původní barvu i vzhled, a to bez jakýkoliv fleků či šmouh.

 

Veškeré nečistoty…

Veškeré nečistoty, kterých jsem se už dlouho chtěla zbavit, byly konečně pryč. Čištění koberců kromě kartáčování samozřejmě používá speciální dezinfekční roztoky. Díky kterým koberce vydrží dlouho čisté a nově vzniklá špína se hůře usazuje a jde pak mnohem lépe vyčistit. Takže když se na koberec něco vylije, není to taková katastrofa. Po této skvělé zkušenosti mohu všem případným zájemcům o čištění koberců tuto firmu jedině doporučit. A nejen v čištění koberců, protože tato společnost nabízí spoustu dalších služeb, které někdy určitě vyzkouším, protože po tom, jakou skvělou práci u mě doma odvedli, jsou pro mě zárukou kvality. A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že má firma široké pole působnosti. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *