Vyčištění lepidla a černých šmouh od pneu z podlahy. Čištění a impregnace Ústí nad Labem

1298 0
Odstranění černých šmouh

Máme…

Máme v kuchyni podlahu, která už byla opravdu v dezolátním stavu. Samozřejmě jsme se o její udržování snažili, jak to jen šlo, ale později to bylo čím dál horší. Nejde se čemu úplně divit, v kuchyni je vždy největší nepořádek. Znáte, když vaříte, sem tam se něco vyklopí, vyprskne z pánvičky, vylije a tak podobně. A pokud máte děti, tak víte, že se tento problém tak zpětinásobí. Proto jsme se s manželem rozhodli, že by bylo fajn se začít pravidelně obracet na nějakou úklidovou firmu. A našli jsme úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., o které bych se vám velmi ráda zmínila.  Nejdříve jsme si pořádně ověřili jejich reference, abychom měli jistotu, že to nebudou vyhozené peníze a dobře to dopadne.  Ale byla na ně na internetu samá dobrá recenze, tak jsme se shodli, že je to určitě dobrý nápad, na jejich čištění podlah a Odstranění černých šmouh  byly skutečně velmi dobré reference.

 

Domluvili jsme…

Domluvili jsme s nimi na termínu a nemohli se dočkat, až bude po čištění, protože ta podlaha už vážně vypadala špatně, až mě to iritovalo. Zaměstnanci přijeli se speciálním kartáčovitým strojem, s nímž podlahu dlouho pečlivě drhli. Na čištění použili speciální chemii, která krásně provoněla celý dům a z výsledku jsme byli všichni nadšení, hlavně naše teta. Podlaha nebyla jen dokonale vyčištěná, ona byla opravdu jako nová. Poté nám nabídli pravidelné čištění, což jsme po tom, co jsme viděli, jak skvělou práci odvedli, prostě nemohli odmítnout. Na podlahu také nanesli vosk, díky kterému podlaha vydrží čistá déle a navíc má i protiskluzový efekt, což je opravdu skvělá věc, protože aspoň budeme mít větší jistotu, že teta na podlaze jen tak neuklouzne. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální a domluva s nimi byla skutečně bez jediného problému.

 

My…

My s touto zkušeností můžeme všem tuto firmu jedině doporučit. I cena byla přijatelná, vzhledem k tomu, že podlahu dokázali uvést do tak perfektního stavu a stihli to i za velmi krátký čas. A firma nabízí celou řadu dalších úklidových služeb, jako je třeba čištění koberců, mytí oken a výloh, odstraňování plísní a graffiti. Je tedy vidět, že se firma v těchto věcech vyzná a jejich služby jsou určitě stejně kvalitní. My se začali spoléhat i na jejich mytí oken a rovněž si to nemůžu vynachválit. Takže pokud poptáváte nějakou úklidovou firmu. Rozhodně doporučuji tuto. Navíc své služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A když se uplatní i na mezinárodním trhu, je to pro mě záruka, že odvádí opravdu dobrou práci. Cena jejich služeb je sice o něco vyšší, ale rozhodně se vyplatí do toho investovat. Nikdo nemůže čekat, že kvalitní práce odvedená drahými prostředky bude levná.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *