Krása pohybu se odráží v zrcadlech

1230 0
Okna Bratislava

Před osmi lety jsme založili v Praze baletní školu zejména určenou pro děti, pro naše mladé naděje. Pořádáme ale také kurzy baletu pro dospělé. Máme pronajaté krásné a velké prostory, kam celý den proniká spousta slunečního svitu, a to díky prosklené stěně. Naši žáci mají během studia možnost předvést vše, co se naučili, v několika baletních představeních. Které během kalendářního roku v našich krásných prostorách odehrajeme.

Proto je pro nás nezbytné, aby vždy místnosti byly precizně připraveny pro nával nemalého publika. To znamená nejen čisté a neklouzavé podlahy, ale také nedohmataná zrcadla a okna bez prachu a jiných nečistot. To vše nám zajišťuje firma, která se zabývá úklidovými pracemi od podlahy až po strop. Od mytí podlah a koberců kotoučovými stroji, přes mytí a leštění oken a výloh, odstraňování graffiti či plísně a jiných choroboplodných zárodků.

Od této…

Od této firmy již dlouho využíváme službu Okna Praha 9, mytí , kterou si nemůžeme vynachválit.Tuto činnost společnost provádí v bytech, domácnostech, rodinných domech, obchodech, velkých nákupních či společenských centrech, zdravotnických zařízeních či v kancelářích firem nebo v komerčních prostorách. Mytí oken realizuje u všech typů oken, výloh nebo prosklených ploch. A to i v těžko přístupných místech a ve výškách.

Profesionální tým odborných pracovníků vždy postupuje velmi ohleduplně k okolí a svým kvalitním přístupem vždy eliminuje jakoukoliv možnost poškození majetku klienta. Samozřejmostí je, že tato vlastní špičková technologie je zaměřena nejen na běžné mytí, čištění a leštění oken, výloh a prosklených prostor, ale i na hrubě a silně znečištěné skleněné plochy jako například po malířích, řemeslnících či po generálních stavebních rekonstrukcích.

I přes…

I přes náročnost jejich práce jsou cenové relace jejich služeb velmi dostupné.Výbornou věcí, kterou vždy obdivujeme, je jejich leštění na sucho. Nepoužívají totiž žádné lešticí prostředky, díky čemuž dosahují kupodivu skvělých výsledků. Je to dáno tím, že leštění pouze bavlněným hadříkem, ač je velmi usilovné, nezanechává žádné šmouhy.

A žádné tahy nevystoupí ani po čase. Což bývá obvyklé při použití leštidla. Stejný postup, jako používají na okna, lze u nich vidět i při leštění zrcadel. Je to tentýž případ. Oceňujeme také jednoduchost komunikace s nimi a jejich spolehlivost. Vždy odvedou přesně to, co se od nich očekává. Děkujeme. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *