S jarem přichází rýma

1107 0
Mytí oken Ostrava

Jsem…

Jsem již od dětství alergik na pyl a velice špatně snáším příchod jara. I když toto roční období miluji, nemohu si jej vychutnávat plnými doušky. Po zimním spánku a taky trochu pesimismu se ve mně probouzí energie a chuť dělat šílené věci. Pohled na zelenající se stromy, krásně upravené trávníky a rozkvetlé louky je nádherný a velice uklidňující. Bohužel si takové kochání mohu ve většině případů dopřát pouze z domu, auta nebo kanceláře. Tam, kde mě od bující přírody dělí sklo. Dlouhou dobu jsem se snažila bojovat se svým osudem a vystavovat se co nejvíc alergenům. Výsledek nebyl ale uspokojivý, spíše se moje reakce ještě s věkem začala zhoršovat a já se opět musela vrátit k lékům. Až do nedávné doby jsem okna u nás doma umývala sama. V jarním období to ale bylo pro mě peklo. Jenže to ta okna byla nejvíc špinavá.

 

Tak jsem…

Tak jsem se nějak vždycky přemohla a pak jsem týden z toho slzela. Když můj manžel ale objevil kouzlo úklidové firmy, začal vážně uvažovat o tom, že je pozve i k nám. Manžel má totiž pronajaté prostory v jednom patře výškové budovy, která je z velké části prosklená. Správce budovy najímal na mytí oken firmu Mytí oken Ostrava, protože jako jedna z mála v Olomouci zajišťovala mytí oken ve výškách. Ani se nedivím, že to moc společností dělat nechce. Je to velmi náročná práce, která vyžaduje praxi, kvalitní horolezecké vybavení a jistou dávku šikovnosti. Nemluvě o tom, že se člověk nesmí těch výšek bát. Mít takové zaměstnance je opravdu výhra. Zvlášť, když je práce baví. Můj manžel často z kanceláře obdivoval výkony zaměstnanců, kteří se v závěsu pohybovali neskutečně ladně a odváděli tak dobrou práci, jako by stáli pevně nohama na zemi.

 

Přiznal se mi…

Přiznal se mi, že při jejich pozorování se občas zapomínal věnovat práci. Pak se s nimi domluvil, že budou dvakrát ročně umývat i prosklené kanceláře u něj v patře. Toto si totiž musel zařídit sám. Byl s nimi vždy nadmíru spokojen a usmyslel si, že budou na jaře chodit i k nám. Letos jsme je měli u nás poprvé a nemůžeme si jejich práci vynachválit. Pracovníci jsou naprosto sehraným týmem a je vidět, že přesně vědí, co dělají. Když se jich člověka něco zajímá, velice ochotně odpovídají na jeho všetečné otázky. Překvapilo mě, že byli s prací poměrně rychle hotovi, i když leštili skla bez jakéhokoliv přípravku. Byla to dost drbačka, ale za ta luxusně vyčištěná okna to stálo. Prý tímto způsobem zůstávají okna déle čistá a nezachytává se na nich tolik prach a jiné drobné částečky. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *