Pomocí strojového čištění je možno vyčistit prakticky kteroukoli podlahu

977 0
Čištění litých podlah Praha

Moji prarodiče už jsou opravdu starší, a tak se jim s bratrem snažíme pomáhat, jak to jen jde. Ale protože každý máme svou vlastní rodinu a do toho chodíme do práce, tak toho na nás začínalo být opravdu hodně. Tak jsme si řekli, že bychom si mohli začít nechat vypomáhat od nějaké úklidové firmy. Ale protože jsme neměli se žádnou zkušenosti, tak jsme si sedli k internetu a hledali nějakou, která by měla dobré reference.

Nakonec jsme si vybrali firmu Čištění litých podlah Praha. Protože měla nejlepší recenze. Protože neradi jdeme do něčeho, co nemáme vyzkoušené, tak jsme opravdu dlouho ověřovali reference, abychom měli jistotu, že to dobře dopadne. Tak jsme jim zavolali a domluvili jsme s nimi na termínu, kalkulaci a tak dále a nemohli se dočkat, až bude po čištění.

Protože…

Protože na tu podlahu už dlouho nadávali a my prostě na to čištění neměli čas. Zaměstnanci přijeli se speciálním kartáčovitým strojem, s nímž podlahu dlouho pečlivě drhli. Na čištění použili speciální chemii, která krásně provoněla celý dům a z výsledku jsme byli všichni nadšení, hlavně naše maminka. Podlaha nebyla jen dokonale vyčištěná, ona byla opravdu jako nová. Poté nám nabídli pravidelné čištění, což jsme po tom, co jsme viděli, jak skvělou práci odvedli, prostě nemohli odmítnout.

Na podlahu také nanesli vosk, díky kterému podlaha vydrží čistá déle a navíc má i protiskluzový efekt, což je opravdu skvělá věc, protože aspoň budeme mít větší jistotu, že maminka na podlaze jen tak neuklouzne. Zaměstnanci byli navíc velmi milí a profesionální a domluva s nimi byla skutečně bez jediného problému. My s touto zkušeností můžeme všem tuto firmu jedině doporučit. I cena byla přijatelná, vzhledem k tomu, že podlahu dokázali uvést do tak perfektního stavu a stihli to i za velmi krátký čas.

Takže…

Takže pokud poptáváte úklidovou firmu, která by nabízela skutečně kvalitní čištění koberců, tak vám rozhodně doporučuji tuto firmu. My s nimi byly spokojení v každém ohledu a neměnily bychom, takže není nic, co bychom jim mohli vytknout. Jen cena jejich služeb je o něco vyšší, ale rozhodně to není částka, která by vás měla zruinovat. Navíc používají skutečně špičkovou technologii a ta kosmetika také určitě nebude levná.

Takže se na to člověk musí dívat i z toho úhlu pohledu. Člověk potom nemůže čekat, že něco takového bude úplně levné. A když vezmu v potaz, jakých výsledků jsou schopni dosáhnout, rozhodně těch peněz nelituji. Mně osobně jejich služby zaujali natolik, že jsem je začala využívat i pro vlastní domácnost. A nabízí i celou řadu dalších služeb, které do budoucna také rozhodně vyzkouším. Jsem si jistá, že mě nezklamou. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *