Práce ve výškách, mytí skleníků, zimních zahrad, fasád, předokenní žaluzií, markýz Ostrava

1140 0
Fasády, výškové čištění Ostrava

Pracuji v obchodě se hrami, kde se specializujeme na hry na herní konzole jako je playstation, wii a tak podobně a samozřejmě i na počítače. A protože jsem služebně nejstarší, mám na starosti i nejvíce věcí. Takže když si oblastní stěžoval, že by bylo potřeba vyčistit fasádu, padlo to na mou hlavu. Pak jsme si fasádu blíže prohlídla, a pak jsem pochopila, proč to bylo potřeba. Je totiž pravda, že byla špinavá a na pár místech byla dokonce plíseň.

Tak jsem si o tom začala něco zjišťovat a zjistila jsem, že plíseň vzniká mnohem snáze. Než si všichni myslí. Dnes prakticky na všech zateplených fasádách asi cca po 6 letech se objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní. Které vypadají jako nečistoty a usazený prach. Tento problém spočívá v tom, že na polystyrénu je na mřížce a lepidle, jemně strukturovaná omítka cca 2,5 mm / milimetru/ a to je jeden z hlavních problémů. Na severní, nebo západní straně nesvítí, nebo nesvítí tolik sluníčko a tato omítka je stále vlhká.

Tato…

Tato vlhkost se ani nemůže přirozeně vsakovat do hloubky. Tak jako i klasické omítky, která má cca 2-3 centimetry a ještě je pod ní materiál, tvárnice, cihly, siporex, a další/, který si umí vlhkost nasát a potom ji v příznivých podmínkách vydýchat. A na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. No a my jsme obchod nechali před pár lety zateplit. A protože už nám bylo jasné, že se o to my jen tak nepostaráme, tak na to bylo potřeba něco jiného.

A zbavil nás toho nátěr A SERVIS LIPKA, s.r.o. A nabízí ho ve specializované horolezecké firmě Fasády, výškové čištění Ostrava a samozřejmě realizuje i celkový servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

I velmi…

I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný.

Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. S firmou jsme byli moc spokojeni, byli moc milí. Komunikace byla perfektní a odvedli skvělou práci. A skvělé je, že jejich služby nerealizují jen po celé České republice. Ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *