Strojové čištění je nejlepší zbraní při odstraňování skvrn z koberce

1289 0

Zdravím…

Zdravím, nedávno jsem měla tu příležitost spolupracovat s úklidovou firmou, kterou jsem si najala, aby mi v ložnici vyčistila koberec, který jsem si zašpinila od tekuté rtěnky. Štěteček s velkou vrstvou rtěnky mi prostě spadl na zem. A i když skvrna nebyla bůh ví jak velká, tak byla hodně viditelná. Takže když jsem se vrátila a vydělat to. Začala jsem samozřejmě pěkně vyšilovat. Snažila jsem se to vyčistit, ale cokoli jsme na to vyzkoušela, tak mi to nešlo vyčistit. A to i čisticí prostředky určené na čištění koberců mi nepomohli. Takže mi bylo jasné, že na to bude potřeba si najmout nějakou úklidovou firmu. Sedla jsem si k internetu a hledala tam nějakou úklidovou firmu, která by to vyčistila. Protože nikdo z mých známých o nikom nevěděl. Na počítači jsem strávila asi hodiny, ale stálo to za to, protože jsem tam objevila právě společnost Koberce Praha 9, praní.

 

Ne, že by…

Ne, že by mi trvalo tak dlouho, než jsem ji tam našla. Protože byla hned na prvních příčkách vyhledávání, ale chtěla jsem si ověřit její reference a za celou tu dobu jsem na ni nenašla ani jednu negativní recenzi. Tak jsem věděla, že to bude to pravé. A jejich zaměstnanci mi skutečně dokázali koberce vyčistit. Použili na to strojovou metodu, po které křiklavá rtěnka z koberce zmizela a koberec vypadal úplně jako nový. Četla jsem, že je strojová metoda čištění časově náročná, ale ani mi nepřišlo, že by jim to nějak extra dlouho trvalo, což bylo taky fajn, že vám to nezabralo celý den. I cena mi přišla přijatelná, když vezmu v potaz, jak skvělou práci nabízejí.

 

Navíc…

Navíc strojová metoda je i fyzicky náročná a kvalitní kosmetika, kterou se koberec čistí, také není nejlevnější. Takže je potřeba vzít v úvahu i tyto faktory, než člověk začne dělat soudy nad cenou této služby. Odvedli skutečně vynikající práci a mě nenapadá nic, co bych ji mohla vytknout. Zaujali mě ve všech směrech, tak jsem se o ně začala více zajímat a zjistila, že nabízí celou řadu úklidových služeb. A patří k nim čištění podlah, čištění fasád, mytí oken a výloh a odstraňování plísní a graffiti. Takže je vidět, že má tato firma široké pole působnosti. A to nejenom proto, že nabízí tolik služeb. Ale i proto, že je realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu doporučuji, abyste se podívali na jejich internetové stránky. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *