Na boj s plísní na fasádě domu si raději pozvěte odborníky

1090 0
jak odstranit plíseň

Nedávno se mi na mém rodinném domě vytvořila plíseň. Ale než abych se do jejího odstraňování pustil sám pomocí nějakých „osvědčených“ rad z internetu jsem se rovnou na diskusních fórech zaměřil na úklidové firmy. Které se odstraňováním plísně zabývají. Už dříve jsem se totiž v domácnosti snažil vyřešit například čištění koberce podle těch chytrých babských rad z internetu a dopadlo to tak, že jsem musel kupovat nový koberec. – jak odstranit plíseň

Takže od této doby spíše spoléhám na odborníky. Kteří své práci rozumí a hlavně k tomu mají speciální prostředky. A také rád šetřím svůj čas, čas je drahá věc. Takže než abych jej plýtval na zbytečnou práci. Radši si zaplatím a ušetřím čas, který pak můžu využít lépe a chytře. A ze všech firem, o nichž lidi psali na fórech na téma – jak odstranit plíseň, se mi nejvíce zamlouvala firma, na jejichž stránkách jsem se dočetl, že pracují s nátěrem. Který je založený na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

I velmi…

I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Laicky řečeno, na takto ošetřeném povrchu nemá plíseň jak přežít. Jejich stránky na mě udělali dobrý dojem, lidi o nich psali dobře, tak jsem se rozhodl kontaktovat právě je. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek.

Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy. Které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

LSG…

LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Životnost tohoto nátěru se pohybuje 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 12 let. Práci odvedli skvěle, plíseň odstranili do poslední nečistoty a plíseň se o té doby na mých zdech už neobjevila a vděčím tomu právě jejich nátěru LSG. A jejich zaměstnancům, samozřejmě.

Všechno to byli velice milí a vstřícní pracovníci, se kterými se mi spolupracovalo dobře a já jim nemám absolutně co vytknout. Cena pro někoho možná trošku dražší. Ale za to splní veškerá vaše očekávání a zaměstnanci jsou ochotni vám ve všem vyjít vstříc. Takže se určitě nejedná o investici, na které byste prodělali. Za mě cena odpovídající kvalitě. Byl jsem opravdu spokojen, proto je můžu s klidným svědomím doporučit.  A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *