Díky nátěru spolehlivému nátěru se vám podaří vyčistit z fasády jakoukoli plíseň

1257 0
plíseň na zdi

Když jsme si s manželem stavěli dům, rozhodli jsme se pro střechu bez křidlic. Máme ji betonovou a vedou na ni schody, říkali jsme si, že v létě to bude fajn na opalování. Ale později to začalo mít i svou nevýhodu,sice že se na ní začala dělat plíseň na zdi. A zkoušeli jsme na to všechno možné, ale nedařilo se nám to vyčistit. Po savu sice plíseň zmizela, ale netrvalo to moc dlouho a byla tam zase zpátky. Byl to takový koloběh, který se nám nepodařilo zastavit.

A tak jsme o tom začali něco více zjišťovat, protože to takto opravdu nemohlo zůstat. A zjistili jsme docela zajímavé informace. A že tvorba plísní úzce souvisí se zateplování fasád. Zhruba po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach. A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Což je rozhodně nevýhodou.

A samozřejmě…

A samozřejmě jsme to tak nechtěli nechat. Naštěstí jsme na internetu našli i řešení, jak plíseň odstranit. Jedná se o úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Měli na internetu samé dobré reference, tak jsme si řekli, že nebudeme hledat nikoho dalšího a necháme si plíseň odstranit právě od nich. Byla jsem ráda, že nám nabídli termín hnedka do týdne, takže jsme nemuseli trnout hrůzou, že to bude trvat milion let. Pak přijeli k nám a pustil se do práce.

Zaměstnanci nejdříve nanesli na plíseň dezinfekční prostředek, a poté na něj nanesli protiplísňový nátěr LSG je aplikovatelný na všechny možné povrchy, například i na dřevo, OSB desky a i keramické obklady a podobné materiály. Také ho jde nanést i ve vnitřních i vnějších prostorách a jedná se nejen o účinný prostředek k odstranění, ale slouží i jako prevence. A proto jsme si jej nechali dát i dovnitř domu, abychom měli jistotu, že problémy s plísněmi už opravdu nebudeme muset řešit.

Věřte…

Věřte mi, nestojí to za to, je lepší se o takové věci postarat dopředu. Jsme s ním opravdu spokojení a můžeme jedině doporučit, protože plíseň skutečně zmizela a od té doby se již nevrátila. A nechali jsme si ho dát i dovnitř, jako prevenci. Protože ne nadarmo se říká, že problémům je nejlepší předcházet. Jako prevenci. Těmto věcem je opravdu lepší předcházet, ušetří vám to nejen peníze, ale i čas a starosti.

S touto firmou jsme určitě nespolupracovali naposledy, protože nenabízí jen odstraňování plísní, ale i čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a to i ve výškách a odstraňování graffiti. A vše realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu se podívejte na jejich webové stránky.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *