Nechte čištění fasády profíkům

1448 0
jak vyčistit plíseň

Čištění fasád rozhodně není žádná legrace. Rozhodně není moudré se do toho pouštět vlastními silami.  Je to hodně namáhavá práce a je těžké to vůbec vyčistit. A pokud se vám tam udělá plíseň, tak je to ještě těžší. A my řešili všechny tyto problémy dohromady. Fasáda našeho zverimexu už byla vážně špinavá, a když se na ní začala dělat plíseň, tak už jsme s tím vážně museli začít něco dělat. A snažili jsme se to vyčistit, ale prostě nám to nešlo.

Takže jak jsme říkala na začátku, nikdy to nezkoušejte, věřte mi, je to naprostá ztráta času. Takže bylo potřeba vymyslet jinou alternativu. A tak jsme s kolegou začali hledat na internetu nějakou firmu, která by se o to postarala. Chtěli jsme sice nějakou, u které bychom měli jistotu, že ji někdo z našich známých vyzkoušel a byla dobrá, ale nikdo žádnou neznal, tak jsme byli odkázaní na reference na internetu. Ale vyplatilo se.

A našli…

A našli jsme tam firmu, která se nám zalíbila a začali jsme se víc zajímat už jen o jejich stránky a přečetli jsme si tam řadu informací, jak vyčistit plíseň. A byly na ni jen samé pozitivní ohlasy, tak jsme se rozhodli, že to té jejich služby zainvestujeme. A rozhodně se ta investice vyplatila. V domluvený den přijel tým specialistů, který se o vše postaral. Na povrchy napadené plísní nanesli běžný desinfekční prostředek.

Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je taky prý aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Je…

Je vážně dobré si dát nátěr jako prevenci. Nám se plíseň už nikdy neobjevila. A věřím, že hodně dlouho ani neobjeví. A hlavně fasáda je taky pořád čistá, skoro žádné nečistoty. Pro více informací o servisu této firmy vám doporučuji, abyste se podívali na jejich webové stránky. Nabízí totiž nejenom odstraňování plísní, ale i odstraňování graffiti, mytí oken a výloh a čištění koberců a podlah.

A věřím, že i jejich ostatní služby jsou takto kvalitní. Jen musím asi varovat před cenou jejich cenou. Není to úplně nejlevnější firma, ale zase máte u nich záruku opravdové kvality. Takže ji i přes vyšší cenu musím doporučit. Rozhodně té investice nebudete litovat. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *