Žít v čistotě bez alergenů a roztočů

1381 0
Brno tepování koberců

Blížil se…

Blížil se začátek školního roku a tak bylo potřebné dceru vybavit školními potřebami a novou aktovkou .A tak jsme jednoho dne vyrazili na nákup. Kromě aktovky, jsme nakoupily vše – sešity, obaly, tužky… A tempery… Jednoho dne, když jsem vařila, tak jsem byla ráda, že si mladší synové hrají v pokojíčku a já můžu v klidu vařit. Bohužel jejich hra měla těžké následky. Místo hraček je zaujala dceřina igelitka se školními potřebami a nejvíce temperové barvy, které se jim podařilo otevřít a vymačkat na koberec. Paleta nějakého malíře nehýřila tolika barvami jako náš koberec. Čištěním se mi podařilo vytvořit jeden veliký flek, který měl několik různých odstínů. První kreakce byla, že se koberec musí vyhodit a koupit nový. Po debatě s manželem jsme usoudili, že dokud jsou kluci malí, nemá cenu investovat peníze a čas do nového koberce.

 

Tak jsme…

Tak jsme se rozhodli nechat koberec vyčistit a poptat i jeho dezinfekci. Poptávala jsem se ostatních maminek, zda nemají nějaké zkušenosti. Doporučily mi Brno tepování koberců. A pak jsem sama usedla jsem k počítači  vyhledala jsem si na internetu nějaké recenze a všechno, co se o firmě dalo najít. Byla sice o něco dražší než jiné firmy, ale všichni je na internetu vychvalovali, a navíc čistili strojovou kotoučovou metodou, o které vím, že právě dokáže i koberce za použití správně chemie dezinfikovat. Tak jsem zaslala poptávku a ptala se na cenu. Ještě v ten samý den jsem měla odpověď s návrhem termínu a předběžnou cenou. Přijeli v dohodnutou dobu,  podívali se, co je potřeba vyčistit a pustili se hned do práce. Nanesli svou specielní chemii na celou plochu koberce  a nejen na znečištěnou část a začali strojem s kartáčem čistit celý koberec.

 

Navíc…

Navíc právě tato chemie působí dezinfekčně a váže na sebe veškerou nečistotu a ničí mikroorganizmy, takže čištění je vhodné i k odstraňování roztočů, které mnohdy dráždí alergiky. A přesně to jsem potřebovala. Zaměstnanci firmy byli moc milí a odvedli opravdu skvělou práci. Bylo vidět, že se jedná o opravdu zkušené profesionály. Cena čištění byla sice trochu vyšší, ale za kvalitu se platí. A kvalitu najít v dnešní době není ani tak lehké. Opravdu jsem s nimi byla moc spokojená, a proto je všem vřele doporučuji. Takže pokud hledáte nějakou spolehlivou firmu, která odvádí perfektní práci. Rozhodně se obraťte na tuhle. Dále taky nabízí celou řadu dalších úklidových služeb. Takže pokud potřebujete i třeba čištění  a mytí podlah nebo mytí oken, tak i to vše najdete v nabídce A SERVISU. A máte to se zárukou kvality, což považuji za nejdůležitější. Pro více informací o jejich servisu se určitě podívejte na jejich webové stránky. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *