Fasáda jako nová, bez plísní a špíny

1471 0
plíseň na oknech

Pracuji v internetové kavárně a už nějakou dobu jsme s kolegy diskutovali o tom, že bychom si měli nechat vyčistit fasádu. Ale znáte to, pořád se o tom jen mluvilo a mluvilo se o tom vlastně tak dlouho, dokud se tam z té vší špíny a bakterií neudělala plíseň. A samozřejmě to tam nemohlo zůstat. Snažila jsem se to vyčistit, ale jakýkoli přípravek, který jsme vyzkoušela z drogerie nebo obchodu, prostě nepomáhal. Plíseň se pořád držela.

Dokonce se nám objevila i plíseň na oknech. A tak jsem se rozhodla se obrátit na nějakou firmu.  Ale žádnou sem neznala, tak jsme si sedla k internetu a hledala někoho, kdo by se o to postaral. A našla jsem tam firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. která se o to dokázala postarat. Zavolala jsem jim, domluvila se s nimi na termínu a kalkulaci a ostatních náležitostech.

Musím…

Musím říct, že už jen komunikace s nimi na mě udělala dobrý dojem, protože vše proběhlo velice rychle. A díky jejich nátěru mám od plísní už pokoj. Jejich antimikrobiální působení je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení.

Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let.

Garantovaná…

Garantovaná záruka je 2 roky. LSG-nátěr proti plísním je nejúčinnější prostředek k trvalé ochraně proti mikrobiálnímu napadení. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout. Přičemž vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu.

Takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí.  Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru. A díky nátěru aspoň máme jistotu, že naše fasáda bude už napořád v dobrém stavu. Hezky čistá a bez plísní.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *