Umění jsme vždy měli rádi a velmi ho obdivovali

981 0
Výlohy Praha, mytí

Naše…

Naše společnost Výlohy Praha, mytí   se specializuje na širokou škálu úklidových služeb, jež mají lidem pomoct usnadnit jim jejich život. Snažíme se lidem nabízet to, na co sami nestačí. Mimo jiné i čistíme a leštíme i okna. Na která, troufáme si tvrdit, jsme skuteční odborníci u nás v republice. Vždy nás velmi těší, když jsou s námi zákazníci spokojení a chtějí nás doporučit dále. Pokaždé, když nastane nějaký problém, snažíme se klientům maximálně vyjít vstříc. Neradi je necháváme ve štychu, jednak by to nebylo férové vůči nim, a kterak by to kazilo dobré jméno naší společnosti. Domníváme se, že každá firma, která si chce vybudovat pevnou zákaznickou klientelu, tak by neměla mít ani jednoho nespokojeného zákazníka. Také občas slyšíme zajímavé historky, proč si nás zrovna někdo potřebuje objednat. Občas se u toho nestačíme divit. Někdy si nás volají i klienti, od kterých bychom to čekali snad úplně nejméně. Ale samozřejmě jsme rádi, že o naše služby je stále zájem, a i noví lidé do nás vkládají důvěru. No a zrovna před třemi týdny si naše služby objednala zcela nová klientka.

 

Otevřela…

Otevřela si novou galerii, ve které má obří okna a protože chtěla, aby v její galerii díla dobře vynikla, chtěla ať přijedeme okna vyčistit a vyleštit. Potřebovala to mít do týdne, jelikož brzy chtěla otevřít. To pro nás nebyl problém, takže jsme se domluvili a přijeli. Zakázka nakonec dopadla dobře a paní s námi byla moc spokojená. Nyní si dovolíme přiblížit postup při naší práci během čištění oken. Pro co nejkvalitnější umytí oken je vždycky důležité perfektně umýt celou plochu okna a také neopomenout jeho rámy a parapety. Naše technologie mytí oken spočívá v pečlivém umytí rozmývákem, následující důkladným setřením skleněné plochy za pomocí stěrky s kvalitní gumou. Po proschnutí umyté plochy, pracovníci vyleští okno na sucho čistou bavlněnou plenou. Protože naše firma má opravdu mnoho zkušeností, provádíme čištění technologií takzvaného triku suchého leštění.

 

Jednou…

Jednou z nejdůležitějších priorit naší společnosti A SERVIS LIPKA, s. r. o. je i kvalita úklidových služeb. Proto nikdy naši pracovníci nepoužívají lešticí přípravky při čištění. Jedná se sice o fyzicky mnohem náročnější postup, jelikož okna pracovníci leští pouze na sucho, ale tím je zaručeno, že okna zůstanou mnohem déle čistá. Než za použití pouze lešticích přípravků. Naše společnost a její pracovníci mají již za všechna ta léta praxe, co se pohybujeme na trhu dobře ověřeno, že při použití lešticích přípravků, jsou po krátkém čase vidět na oknech nevzhledné šmouhy a tahy po leštění. Po kterých určitě nikdo netouží. Při mytí skleněných ploch proto nesmí zůstat na oknech ani sebemenší zbytky starého leštidla. V opačném případě by mohlo dojít k tomu, že i staré leštidlo po nějaké době vlivem povětrnostních podmínek vystoupí, a byly by tak viditelné nežádoucí stopy z leštění. Jedině tímto postupem lze dosáhnout perfektního vyčištění oken. Pokud byste měli nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *