Nelíbí se vám znečištění vaší fasády?

982 0
plíseň na oknech

Nedávno…

Nedávno jsme si u nás doma říkali, že fasáda našeho domu už není úplně v nejlepším stavu. Tak jsme si ji chtěli nechat nově vymalovat, ale po bližším prozkoumání jsme zjistili, že bude asi potřeba je prvně vyčistit. Protože na ní bylo opravdu hodně usazené špíny a na některých místech byla třeba i plíseň. Takže bylo potřeba najít někoho, kdo tu plíseň prvně vyčistí, než dům nově vymalujeme. Ještě aby se nám udělala plíseň na oknech. A tak jsme hledali někoho, kdo by se o to postaral. A našli jsme firmu, která měla vynikající reference. A odvedli skutečně vynikající práci. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí se tak vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření.

 

LSG…

LSG je taky aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr. S LSG mám opravdu ty nejlepší zkušenosti, od té doby s plísněmi nemáme žádné problémy a věřím, že je na několik let ani mít nebudeme. Na tento nátěr je skutečně spolehnutí. Tato firma navíc nabízí i odstraňování graffiti, mytí oken a výloh, a to i ve výškách, čištění koberců a podlah. Takže je vidět, že má firma opravdu široké pole působnosti. A jejich služby mi přijdou i za rozumnou cenu. Je sice vyšší, ale pořád dostupná a hlavně to za tu kvalitu stojí.

 

A tato…

A tato firma nabízí celou řadu dalších služeb, nejen čištění fasád. Patří k nim čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Realizují denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Provádí také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistí i žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Odstraňují nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, banery ze všech prosklených ploch. Jen musím varovat před jejich cenou. Je pravda, že tato firma je dražší, ale odvádí opravdu vynikající práci a taky používá drahou technologii a čisticí kosmetiku, tak se na to člověk musí podívat i z této strany a nevynášet nad tím neuvážené soudy. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *