Spolu s nátěrem bude špína a plíseň na vaší fasádě minulostí

1216 0
plísně na zateplené fasádě

Vlastním malou samoobsluhu, kam si lidé v našem sousedství chodí pro základní potraviny, když se jim nechce do velkého obchodu. Ale i když to byl malý obchůdek, tak jsme se vždy snažila, aby to vypadalo co nejlépe. A fasáda už začínala být opravdu hodně špinavá.  Tak bylo potřeba s tím něco udělat. Protože nejenom že byla flekatá, ale na některých místech byla dokonce i plísně na zateplené fasádě. Ale taky jsem věděla, že já s tím nic moc nezmůžu.

Tak bylo potřeba se obrátit na specialisty. A těmi jsou zaměstnanci z firmy. A po této zkušenosti tuto firmu musím všem opravdu moc doporučit. Našli jsme je ji s manželem na internetu, a protože měli dobré reference, všichni o nich psali skutečně dobře. A tak jsme si řekli, že to nebude vyhozená investice, když s nimi tolik lidí mělo dobré zkušenosti. A tak jsme si řekli, že to bude nejlepší alternativa.

Nabízí…

Nabízí službu čištění fasád, která zahrnuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Jejich antimikrobiální působení je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení.

Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se totiž pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. Díky němu jsme zajistit, že se vaše problémy s plísní staly minulostí. K tvorbě plísně totiž stačí opravdu málo a ani se nenaděje, a už je na světě. A proto je lepší si pořídit LSG jako prevenci.

Naštěstí…

Naštěstí zaměstnanci této firmy vyřešili všechny naše problémy s plísněmi. Díky jejich nátěru je naše stěna v naprostém pořádku. A to už opravdu velmi dlouho. Proto tuto firmu všem moc doporučuji. Tato firma realizuje své služby nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu vám doporučuji se podívat na jejich webové stránky.

Určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat. Nabízí i další služby, jako je například odstraňování graffiti, mytí oken a výloh a čištění koberců a podlah. Takže neváhejte se na ně obrátit, ať už potřebujete cokoli. A i jejich zaměstnance musím velmi vychválit. Jsou rychlí, pohotoví a je s nimi skvělá domluva. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *