Jak odstranit vodní kamen, řasy a plíseň ze skel střech zimních zahrad a fasád

1147 0
Čištění zimních zahrad

Pokud…

Pokud potřebujete vyčistit vaši fasádu, a to například od plísní, věřte mi, je lepší, když se obrátíte na profesionály Čištění zimních zahrad. Protože plíseň vzniká docela často, ale odstraňuje se už opravdu složitě. My si to vyzkoušeli sami. Měli jsme problémy s fasádou našeho pivovaru. Nejenom, že byla špinavá, ale na několika místech byste našli i plíseň. A odstranit se nám to nepodařilo. A nejhorší je, že plíseň vzniká opravdu snadně. Například dnes prakticky na všech zateplených fasádách se asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach. A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Což je rozhodně nevýhodou. Jak se říká, každá mince má dvě strany. Ušetříte sice za topení, ale musíte potom řešit problémy s plísněmi. My měli špinavou fasádu našeho obchodu s hudebními nástroji.

 

A dlouho…

A dlouho jsme to ignorovali, až se ze všeho toho nánosu a bakterií udělala plíseň. A to už byl malér. Nejenom, že to byla špatná vizitka, ale taky jsme se báli, aby se to ještě více nerozlezlo. Snažili jsme se to vyčistit, ale nešlo nám to. A to jsme se opravdu snažili. Takže to chtělo něco jiného. Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucích problémů zbavit a jak odstranit plíseň, je revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví. Po desinfekci, odstranění stávajícího mikrobiálního napadení a renovaci poškozeného povrchu zaměstnanci firmy aplikují LSG. Docílí  tím ochrany proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub a kvasinek. Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Pro užití ve vnitřních i vnějších prostorách.

 

Univerzální…

Univerzální aplikovatelnost na omítky, barvy, dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály. Pro užití ve vnitřních i vnějších prostorách. Nejúčinnější prostředek trvalé ochrany proti mikrobiálnímu napadení s certifikátem na přímý styk s potravinami na trhu. Nátěr vyvinutý speciálně i pro aplikace v potravinářských a zdravotnických provozech. LSG funguje na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG se nemohou plísně, bakterie, houby ani kvasinky vytvořit. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Pro více informací o tomto skvělém nátěru a jejich službách se podívejte na jejich internetové stránky. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *