Potřebujete vyčistit fasádu?

1361 0
kondenzace vody a plíseň na oknech

Pracuji…

Pracuji v prodejně s elektronikou, a protože jsem služebně nejstarší, tak mám i nejvíce zodpovědnosti. A už delší dobu jsme spolu s ostatními pozorovali stav naší fasády. A řekněme, že už to nebyl zrovna nejlepší stav. A došlo to až tak daleko, až byla opravdu špinavá a dokonce se na ní udělala plíseň. A bylo mi jasné, že ani já a ani nikdo z mých zaměstnanců si s tím nebude umět poradit. Takže bylo potřeba najít nějakou úklidovou firmu. Ale s žádnou jsem neměla zkušenosti, takže jsem se musela podívat na internetu na téma kondenzace vody a plíseň na oknech. Naštěstí tam dneska najdete všechno, co potřebujete. A v tomto případě jsem ani nemusela moc hledat. Za chvíli sem našla úklidovou firmu.  A jsem moc ráda, že jsem se obrátila právě na ně. Protože díky jejich práci je naše fasáda opět v perfektním stavu.

 

Nejprve…

Nejprve fasádu speciální čisticí pěnou vyčistili, a poté nanesli nátěr LSG. Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. Již velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Po zaschnutí má povrch tvořený nátěrem iontový náboj, který při přiblížení buňky mikroorganismu začne vytvářet s důležitými ionty v buněčné stěně mikroorganismu iontové můstky. Touto interakcí dochází k oslabení pevnosti buněčné stěny mikroorganismu na úroveň, kdy už není schopná udržet nitrobuněčný tlak.

 

V tento…

V tento okamžik dochází k protržení buněčné stěny. Díky tomu LSG trvale chrání sebe a tím i ošetřený povrch proti napadení mikroorganismy. Přípravky neobsahují toxické látky, těkavé polutanty, organické rozpouštědla, kovy nebo nanočástice a jejich efektivita je po zaschnutí okamžitá bez potřeby UV záření. Ošetřené povrchy jsou při tom odolné dešti, vlhkosti, UV záření, většině desinfekčních prostředků a jsou omyvatelné se zvýšenou otěruvzdorností. Přípravky jsou ekologické s trvalou funkcí. Aplikační jednoduchost, cena, snadná údržba a široké spektrum možností užití činí z přípravků moderní a efektivní řešení v ochraně proti napadení plísněmi, bakteriemi, houbami nebo kvasinkami. A firma tuto službu čištění fasád realizuje nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *