Syn bez dozoru a malování na koberci tužkami na oči: naše malá nehoda.

1339 0
Praha 3 koberce, praní

Věděla…

Věděla jsem, že s koberci je více práce než s podlahami, ale byla jsem na ně zvyklá. Takže jsem si je stejně pořídila. Ale pak jsem si ještě víc uvědomila, že jejich údržba je vážně peklo. A nedávno se zašpinily opravdu originálním způsobem. Máme malého syna a zrovna jsem se v obýváku malovala, protože jsme měli jít všichni na rodinou oslavu. A jen jsem na chvíli odběhla do koupelny a mého tříletého syna nenapadlo nic lepšího, než si vzal moje tužky na oči, které jsem tam měla a začal si s nimi malovat po koberci. A můj manžel si toho taky nevšiml. Protože byl zrovna v kuchyni. Snažila jsem se to vyčistit, ale nešlo mi to. Bylo mi jasné, že jestli chci mít koberec zase čistý, musíme si na to najmout nějakou firmu. Poptala jsem se svých kamarádů a známých, jestli nemají s někým zkušenosti a odkázali mě na osvědčené čištění povrchů  Praha 3 koberce, praní.

 

Ale ještě…

Ale ještě než jsem jim volala, tak jsem si chtěla ověřit jejich reference i na internetu. Líbili si mi hned zezačátku, byli totiž jedni z mála, kteří nepoužívají extrakční metodu čištění. O které jsem slyšela jen samé špatné věci. A navíc měli hromadu dobrých recenzí na internetu, tak jsem si řekla, že to vyzkouším. Na čištění koberců používají strojovou metodu, a musím říct, že jsme byli více než spokojeni. Koberce vyčistili perfektně a neměli nejmenší problém se přizpůsobit mým časovým požadavkům, protože bylo třeba, aby přišli, až budu doma z práce, takže tedy v pozdějších odpoledních hodinách. Mě osobně tato jejich služba zaujala natolik, že jsem i doma dala sbohem i mytí oken a nechávám si je čistit od této firmy, protože opravdu dosahují skvělých výsledků. Navíc jejich zaměstnanci jsou opravdu milí.

 

Můžete…

Můžete se na ně spolehnout v jakémkoli ohledu, je s nimi vynikající domluva. I paní na centrále byla opravdu hrozně moc hodná.  Navíc hned druhý den, co jsme jim volali, jsme měli návrh zakázky. To bylo opravdu příjemné překvapení. Protože tak rychlé jednání nikdo nečekal. Koberce jsou od nich opravdu krásně čisté. A jak jsem se již zmínila, nabízejí i řadu dalších služeb. Takže pokud potřebujete i něco jiného, jako například čištění podlah, nebo mytí oken, také doporučuji se obrátit na ně. Máte to u nich všechno se zárukou té nejlepší kvality. A jejich služby realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu se podívejte na jejich internetové stránky. Určitě tam najdete vše, co byste z úklidových služeb mohli potřebovat. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *