Spolu s nátěrem zmizí plísně z vaší fasády jednou pro vždy

1125 0
fasáda a plíseň

Pracuji…

Pracuji v obchodu s gramofonovými deskami. V dnešní době to hodně lidí považuje za přežitek dřívější doby, ale někteří by se divili, jaký je o ně zájem. A to i dnes. A proto jsme se snažili, aby náš obchod vypadal co nejlíp. A už nějakou dobu jsme se bavili o tom, že bychom si měli nechat vyčistit fasádu. Takže bylo potřeba si udělat menší průzkum. Abych přišla na to, jak se o to konečně postarat. Tak jsem si o tom i něco četla. Potom, co jsem brouzdala na internetu na téma fasáda a plíseň, tak i podle rad lidí jsem prostě došla k závěru, že bude nejlepší se obrátit na profesionály. Tak jsem se rozhodla obrátit na úklidovou firmu, kterou na diskusních fórech všichni moc vychvalovali. A i my s ní máme vynikající zkušenost. A proto bych se o něm chtěla více rozepsat. Je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

 

I velmi…

I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Garantovaná záruka je 2 roky. Nátěr proti plísním je nejúčinnější prostředek k trvalé ochraně proti mikrobiálnímu napadení. Jedná se o opravdu nejúčinnější prostředek. Pomocí kterého můžete nežádoucí plíseň odstranit. A postup práce jejich zaměstnanců je následující. Na místo napadené plísní nejprve aplikují běžný desinfekční prostředek.

 

Po odstranění…

Po odstranění nečistot a biotického napadení poté nanesou nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. A je opravdu lepší si nátěr opatřit, protože ke vzniku plísně stačí opravdu velmi málo, i když si to spousta lidí neuvědomuje. Takže vám doporučuji se na tuto firmu obrátit. Tato firma dále nabízí i čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a odstraňování graffiti. A realizují je nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *