I vaše fasáda na chatě může být čistá a chráněná.

869 0
Kondenzace vody a plíseň na oknech

Už delší…

Už delší dobu se mi nelíbil stav fasády naší víkendové chaty. Nejenom že byla už opravdu špinavá, ale na třech místech jsem našla i plíseň. A protože to vypadalo zle, tak sem se ani nesnažila to vyčistit, protože mi bylo předem jasné, že něco takového já z fasády dát dolů určitě nemůžu. Zase se ani není čemu divit, že se tam ta plíseň udělala, protože naše chata je u přehrady, kde je vlhko. Kondenzace vody a plíseň na oknech je tady dnes častým jevem. A protože naše chata sloužila přes léto hlavně k pronájmu, tak bylo potřeba s tím něco udělat. A tak jsem si sedla k internetu a hledala firmu, která by se o to postarala. A tak jsem četla různé recenze a našla jsem úklidovou firmu. Měla opravdu nejlepší reference, tak jsem si řekla, že to nebude zbytečná investice. A tak jsem si u nich domluvila termín čištění a všechny ostatní náležitosti.

 

A musím…

A musím říct, že odvedli vynikající práci. Nabízí kompletní servis čištění fasád, který zahrnuje odstraňování plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Nátěr uzavře fasádu tak, že vlhkost, spady, organické usazeniny, tvorba plísní a jiné povětrnostní nálety nebudou mít možnost do fasády proniknout. Přičemž vlhkost ve fasádě bude mít možnost odcházet. Nátěr má vlastnost difuzního odporu, takže molekula vodní páry může bez problémů odcházet, zatímco molekula vody do fasády nevstoupí.

 

Výhodou…

Výhodou tohoto nátěru je také to, že výrazně prodlouží životnost a barevnou stálost fasádního nátěru. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let.  LSG je aplikovatelný i na dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. Takže na udržování čistoty vaší fasády je ideální. Chrání ji totiž nejenom před plísněmi, ale i před ostatními nečistotami a bakteriemi. Proto vám ho tolik doporučuji. Tato firma dále nabízí i mytí oken, a to i ve výškách, čištění koberců a podlah a odstraňování graffiti. Pro více informací o těchto jejich službách se podívejte na jejich internetové stránky. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *