Máte problémy s plísní?

891 0
fasády a plísně

Nedávno…

Nedávno jsme u nás doma měli problémy s plísní na fasádě našeho domu a potřebovali jsme to co nejrychleji vyřešit. Náš pejsek není už zrovna nejmladší a začal mít zdravotní problémy. Má domek ihned před domem u zdi a zjistili jsme, že plíseň byla i na zadní straně tohoto domku a zřejmě se chytla právě od fasády a plísně se začaly šířit.Takže jsme s tím museli rychle něco udělat, než se rozšíří, po celém domě a do hloubky zdí a dovnitř našeho domu. Navíc máme malé děti, které všechno osahávají a pak když si oblíznou ruce je to opravdu velice nebezpečné a my nechceme ohrozit zdraví ani našich dětí, ani našeho pejska Bennyho ani nás. Plíseň může způsobovat alergie, vážné kožní problémy a i problémy dýchacích cest, takže jsme něco takového nemohli ignorovat. Proto jsme se rozhodli oslovit nějaké odborníky, kteří nám pomůžou s naším problémem.

 

Sedli…

Sedli jsme s manželem k internetu a hledali nějakou úklidovou firmu, která se tímto zabývá. A víte co, opravdu jsme odborníky našli. Jedná se o úklidovou firmu. Měli na internetu samé dobré reference. Tak jsme si řekli, že nebudeme hledat nikoho dalšího a necháme si plíseň odstranit právě od nich. Paní na centrále byla moc milá a domluvila nám termín na konec týdne. Zaměstnanci nejdříve nanesli na plíseň dezinfekční prostředek. Poté na něj nanesli protiplísňový nátěr LSG je aplikovatelný na všechny možné povrchy, například i na dřevo, OSB desky a i keramické obklady, dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony a další materiály. a podobné materiály. Také ho jde nanést i ve vnitřních i vnějších prostorách a jedná se nejen o účinný prostředek k odstranění, ale slouží i jako prevence.

 

Ale s tímto…

Ale s tímto nátěrem už se vzniku plísně nebudete muset obávat. Protože se postará o to, aby se vám na fasádě nebo na jakémkoli povrchu, kam si nátěr necháte dát, už nevznikla. Na povrchu chráněným nátěrem proti plísním nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Jsme s ním opravdu spokojení a můžeme jedině doporučit. Protože plíseň skutečně zmizela a od té doby se již nevrátila. A jestli můžu ještě něco doporučit, tak to, abyste si nátěr nechali nanést, i pokud vás plíseň ještě nepotkala. Jako prevenci. Nebudete litovat, když využijete služby této úklidové firmy. Nabízí velké množství služeb. Například mytí oken, podlah, čištění koberců, graffiti atd. My od nich začali pravidelně využívat i čištění koberců a také pro babičku mytí oken. Jelikož už na to sama nestačí a i tyto služby můžeme jedině doporučit. A věřím, že ať už si od nich objednáte jakoukoli službu, určitě nešlápnete vedle. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *