Čištění fasády nemusí být tak náročné

1464 0
plísně

Protože…

Protože čištění fasády není jednoduchý úkol, tak je skutečně lepší se obrátit na profesionály. Když se o to pokusíte vlastními silami, tak to nemusí vůbec dopadnout dobře. Proto je lepší se skutečně spolehnout na specialisty. A těmi jsou zaměstnanci z úklidové firmy. Ono totiž stačí opravdu málo, aby se vám fasáda opravdu hodně zašpinila. A aby se na ní udělala i plísně. Dnes se prakticky na všech zateplených fasádách asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach. A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. A nám se udělala na fasádě naší pošty. Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucích nečistot zbavit, je revoluční nátěr  – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví. LSG funguje na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

 

I velmi…

I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG se nemohou plísně, bakterie, houby ani kvasinky vytvořit. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný, takže se nemusíte bát, že by pro vás mohl být škodlivý. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. A díky tomuto nátěru a práci zaměstnanců z této firmy máme od plísní pokoj. Černou plíseň nejprve očistili velmi účinným dezinfekčním prostředkem, díky kterému byla naše fasáda opět čistá. A aby se tam plíseň už znova neobjevila, protože by pouhé samotné vyčistění bez nějaké další prevence nebylo řešením, nanesli na fasádu protiplísňový nátěr.

 

A i zaměstnanci…

A i zaměstnanci jsou velice milí, takže není nic, na co bychom si u nich mohli stěžovat. Určitě jsme se na ně neobrátili naposledy. Jejich služby navíc realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku.  A patří k nim čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Realizují denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Provádí také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch, a to i ve výškách. Po dohodě čistí i žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Odstraňují nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, banery ze všech prosklených ploch. Takže je vidět, že mají široké pole působnosti. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *